herkesin katıla bileceği bir oyun olursa daha eğlenceli olur.Ortak bir oyuna karar verilirse ve bilgisayarımda varsa mutlaka gelirim. Siz oyuna karar verin
bana fark etmez steam da uyuyor indirmem 10 dakikaCounter Strike 1.6 oynayalım ve oyuncu tag'ları TFC | Tevfik gibi olsun Klan kuralım
sen de gelirsin yav@Tevfik bak insnalar nelerden bahsediyor...
Kardeşim sabreceksin az da olsa ekran videosu alır @ArdaC1R4K Youtube hesabına yüklediğinde artık sen de ekmek banarsın@Tevfik bak insnalar nelerden bahsediyor...
youtube hesabım yok ki dns girer discorda gelir yayın açarım ben onaKardeşim sabreceksin az da olsa ekran videosu alır @ArdaC1R4K Youtube hesabına yüklediğinde artık sen de ekmek banarsın
Orası olmaz, bizler burada yasalara uygun hareket ediyoruz lütfenyoutube hesabım yok ki dns girer discorda gelir yayın açarım ben ona
Vardır öyle gizli işlerimnisanur yayın mı açıyor ki hiç haberim yok
@Nisanur böyle şeylerin var niye söylemiyorsun
Ortak yayın mı fena olurEğer açarım dersen twitch yayını olur, @Nisanur ile ortak yayın açılırsa süper olur
Ben hiç yayın yapmadım botum benVardır öyle gizli işlerim
Ortak yayın mı fena olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.