Web Analytics

Tema düzenleyici

ÖSYM Sınavı sonrası yorumlarım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemalettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 909

kemalettin

TFC Üye
Tepki Skoru
121
1/3
Konu sahibi
1 Aylık bir aradan sonra merhabalar,

Bu yılki YKS maratonunda fena ecel terleri döktük. TYT sınavının genel olarak kolay olduğunu düşünüyorum, umarım siz de bu deneyimi yaşamışsınızdır. Ancak, AYT sınavının biraz daha zorlayıcı olduğunu söyleyebilirim AYT'de sadece EA ve Sözel kısımları çözdüm matematikten ancak 4 soru çözebildim . Umarım bu bölümde de giren kişiler en iyi performansınızı sergilemişsinizdir.

Gelelim asıl alanım olan YDT sınavında ise, 2014 yılından bu yana yapılan sınavlar arasında en zor olanı olduğunu söyleyebilirim. 2014 'te sorulan bağlaçlar bu sene sorulup baya bir zorlattı yine bir önceki açtığım konuda https://www.teknolojiforum.com/konu/turizm-rehberligi-bolumunu-neden-okumaliyim.96/#post-431 'daki üniversitelerin geleceğine eminim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her birinizin emeğinin karşılığını alacağınada inanıyorum ve tüm kalbimle başarılarınızın devamını diliyorum.

YDT Sınavı çıkışında bir çok kişinin üzüntülü halini gördükten sonra biraz içim acıdı diyebilirim, hakkımızda en iyisinin olacağını düşünüyorum. Sınav sonrası baygınlık geçirip ambulans ile götürülenleri hiç söylemiyorum bile çok zorladılar bu sene...

Bu arada @Tevfik abi Google ADS hayırlı olsun umarım beklediğin şekilde bir ilerleme alabilirsin.

Konu sahibi
Yeniden hoş geldin, teşekkür ederim kemalettin umarım istediğin bölüm rahat bir şekilde gelir ve üniversite hayatına başlarsın. Yolun aydınlık olsun.

Ufuk abi bizim zamanımızda ÖSS vardı :) o dönemler geldi bana birçok bölüm ama aklıma üniversiteyi bırakıp iş kuranlar gelmiştir. :)

Tekrardan hoşbuldum bu süreçte bir tık sıkıntılı zamanlar geçirdim dedemin sağlık durumu, üniversite hazırlığı, aile baskısı derken anca yeni yeni toplarlayabildim. Sana karşı bir tık ayıp oldu abi tekrar tekrar kusuruma bakma artık buralardayım yine devamlı yardımcı olmaya çalışacağım 🙂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri