Web Analytics

Tema düzenleyici

Öksürme, Hapşırma ve Terleme!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 328
Bende de aşırı terleme olayı var ve hala bunun için bir muayene olmadım. Soğuk ya da sıcak, iyi giyinsem de giyinmesem de aşırı terliyorum. Neyim varsa kedimize veriyorum şu an. Böbrek yetmezliği çıkmış. Onun tedavisiyle ilgileniyorum. Beddua mı aldık bilmiyorum da üstüste gelince bazı şeyler sonunda iyi bir kapı açılır inşallah. Herkese geçmiş olsun.

Sana da çok geçmiş olsun, keşke elimizden bir şey gelse yapsak inan üzülüyorum o cana. Bulunduğun şehirin hayvan hakları savunucuları yok mu? Onlar mutlaka el atarlar olaya. Belediyenin sahip çıkmamasına da gıcık oldum.
Burada Mahmut Bilgen diye bir müdür varmış. Hatta kızı da getirdiğimiz veterinerde çalışıyor. Sonradan konuşurken anladık. Geç gelince ekip çok geç geldin dedim yani, geri gönderdim. Ben fakülteye götürdükten sonra gelmesinin bir manası yoktu. Adam direkt bana ''kediyi götürmeye'' geldim dedi. Asla izin vermedim. Yeniden Cimer tarafına yazdım. YÖK tarafına yönlendirdikleri görülüyor, sevk edilmiş konu YÖK tarafına. Buradaki mantığı anlamadım ama üniversitelerle iletişime geçilmesi için mi yapıldı bilmiyorum. Ablam şu an fakültede ve böbrek yetmezliği olan kedimizin hala serum alması devam ediyor. Daha ne yapabilirim, bilmiyorum. Annem benimle bu kadar ilgilenmediniz diye sitem ediyor :(

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri