Merhaba fevzidurmayann
geçtiğimiz günlerde Sezer bir liste paylaştı, onu bulmaya çalışıyorum
@Graveworm kardeşim sana zahmet Netflix dizi listesini paylaşabilir misin? TFC içerisinde paylaşmıştı. Ben de uzun zamandır netflix yok maalesef...
Adamın hası olduğunun farkındasın değil mi? Bak sırf senin için yeni emoji oluşturdum ateş ettim mesajına kardeşim![]()
Rotten Tomatoes'de kullanıcıların oylarına göre en iyi 100 Netflix dizisi
Yazıya geçmeden önce Rotten Tomatoes'i bir tanıtmak lazım. Rotten Tomatoes, özellikle sanat filmi/festival filmi/bağımsız film gibi kavramlarla ifade edilen filmler ve belgeseller üzerine doyurucu yorumlar puanlamalar getiren bir veritabanı. Bu başarının altında da Tomatometer isimli...www.teknolojiforum.com
Buyursunlar. Ayrıca portala girersen açtığım film konusu da var, ona da bakabilirsin. Bu gece sabahlarsam dizi konusu da açacağım fevzidurmayann
Senden istemişti, ben hatırlamıyorumOooo geçen kim sorduydu ateş emojisini? Onu da etiketlesene.![]()
Hocam gel de senin yazıları ateşe verelimCaptainMacMillan ateş ifadesi geldi hocam.![]()
Kuru otlar üstüne filmini izlemeden önce ekşi sözlükte bir başlığa bakayım dedim, aşağıdaki entry gördüğümde bayağı gülmüştümBojack izliyorum teşekkür ederim diğerleri için.
Yine Türk yapımı izlemeye başladım. Kuru Otlar Üstüne. Uzun zamandır izleyememiştim.
Denizin içinde yaşlanıyorum diye ilerleyen zamanlarda buraya yorum gireceğimÖyle evet kar kıyamet. Ben denizin içinde büyümüşüm bana ters geliyor.![]()
Dexter bir türlü izleyemedim, hatta GOT’a bugün başladım desem inanır mısın? Güzel ve popüler olan dizileri/filmleri ve hatta şarkıları sona bırakma gibi değişik bir huyum varDexter izlemeyen varsa tavsiyemdir
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.