Web Analytics

Tema düzenleyici

Neden iPhone?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
Merhabalar,

1. Kalite ve Tasarım
Kullandıkları malzeme ve şekil itibari ile tercihim oluyor.

2. Yazılım ve Ekosistem
Apple, hem donanımını hem de yazılımını kendi üretir. Bu entegrasyon, iPhone'un stabilite ve performans açısından genellikle rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor.
iPhone, diğer Apple cihazlarıyla (Mac, iPad, Apple Watch vb.) sorunsuz bir şekilde entegre olarak çalışabiliyor. Bu da kullandığınız cihazı yine ekosisteminde bulunan bir cihaz ile birleştirdiğinizde çok büyük konfor sağlamakta.

3. Güvenlik
Android tarafında "Apple'a o kadar para vereceğime APK ile istediğimi yükleyebilirim" mantığı aslında biraz yanlış. Dışarıdan yüklemelere izin vermemesi benim için güvenlik konusunda artı bir avantajdır. Çünkü dışarıdan yüklediğimiz uygulamlarda binlerce keylog vb şeyler olabilir. Android tarafında hack durumlarının sıklıkla yaşandığını hepimiz görüyor/duyuyoruz. Apple zaten mağaza kısmında da çok seçici davranıyor. Her programı bünyesine katmıyor. Tabi ki de Apple %100 güvenli midir? Asla!

4. Dayanıklılık
iPhone'lar genellikle dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Hala iPhone 6 kullanan insanlar görebilirsiniz ama diğer modellerde o senede çıkmış bir telefonu kullanmak çok çok zordur.

Servis konusu da var tabi ki. Genelde sizi üzecek dönüşler yapmamakta :)

iPhone 3GS'ten beri Apple kullanıcısıyım. 1 Kere hata edip başka bir marka kullandım daha sonra hızlıca Apple'a dönüş sağladım ^^

Büyük ihtimal telefon değiştiriyor olsam yine alacağım cihaz iPhone olur.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri