Web Analytics

Tema düzenleyici

Neden iPhone?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
iPhone telefonlarının tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden birisi güvenlik diyebilirim. Dışarıdan ekstra olarak APK kabul etmiyor ve Apple Store her uygulamayı kişilerin mağazaya yüklemesini istemiyor oldukça seçici bu konuda.

Kullanamamak sizin sorununuz... Apple gibi kapitalist bir ABD markasını kullanmadığım için gurur duyuyorum. Neymiş IOS güvenilirmiş, arada bir haberlere düşen Apple'ın veri sızıntıları ne o halde? Hepsi palavra bunların, Android'in saldırıya açık olduğu da Apple fanları tarafından uydurulmuş bir yalan. Kullanmayı bilen sorun yaşamıyor, neredeyse hep Android kullandım ve bir defa bile güvenlik sorunu yaşamadım.
Kapitalizme uymayan tek marka söyleyebilir misiniz? Bu konuda sabaha kadar tartışabilirim sizinle :) Evet iOs işletim sistemi Android'e göre oldukça güvenli, bu benim fikir ve düşüncem. Android cihazların saldırıya uğradığı haberine Apple çıkarttığına inanıyorsunuz, veri sızıntılarının Android tarafından dağıtıldığına inanmıyorsunuz? :)

Elbette önemli olan kullanmak ben de bilgisayarımda hayatım boyunca anti-virüs kullanmadım örneğin, neden? Nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum, siz de cihazı nasıl kullanmanız gerektiğini biliyorsunuzdur o nedenle güvenlikle ilgili bir sorun yaşamıyorsunuz.

Iphone da olup da androit de olmayan nedir? Birkaç megapiksel daha kaliteli resim çekecek diye o kadar parayı ben vermem.

Aynı şekilde Samsung'un pahalı amiral gemilerine de boş yere para vermem. Yıllardır Samsung'un orta sınıf, nispeten ucuz telefonlarını oldukça yoğun kullanıyorum, Gayet memnunum ve hiç te bir sorun yaşamadım.

Iphone da olup da androit de olmayan nedir? Birkaç megapiksel daha kaliteli resim çekecek diye o kadar parayı ben vermem.

Aynı şekilde Samsung'un pahalı amiral gemilerine de boş yere para vermem. Yıllardır Samsung'un orta sınıf, nispeten ucuz telefonlarını oldukça yoğun kullanıyorum, Gayet memnunum ve hiç te bir sorun yaşamadım.
Aslında bu marka konusunda bile ülke ikiye ayrılıyor, şu an çok güzel android cihazlarda mevcut iPhone cihazlarda. Benim tercihim her zaman iPhone olur fakat eğer bir android cihaz alacaksam bu kesinlikle samsung olurdu.

Kreathex oldukça güzel bir açıklama olmuş, teşekkürler. iPhone 5 dahi kullanan tanıdıklarım var :D ve telefon taş gibi hiçbir kasma yaşatmadan çalışmaya devam ediyor.

Halen bu tarz tartışmalar var mı inanamıyorum:oops: Apple bu işin zirvesidir kimse kusura bakmasın telefona o kadar para vermem demek yerine bu telefonlar neden bu kadar pahalı demeliyiz andorid falan güzellemesi yapılması saçma geliyor. Evet bazı cihazlar güzel kabul ediyorum ama iphone serilerinin yerini asla tutmaz
Android güzellemesi saçma deyip de iphone güzellemesi yapmanız daha saçma olmuş. Bırakın isteyen istediğini kullansın.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri