Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Ne Olacak Bu Kayserispor'un Hâli?!

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Tevfik
Şehrimin takımı diye demiyorum ama önüne gelene itinayla yeniliyor, sığındıkları bahane devamlı transfer yasağının olması.

Bu durum ciddi anlamda taraftarı yoruyor, insanı şehrin takımından soğutuyor. Adam kar, kış, yağmur çamur demeden bilet alıyor gidiyor maça ardından hüsrana uğrayıp geliyor. Her neyse Samsunspor'u tebrik ederim, helal olsun. Bahanelere sığınmadan dimdik yürüyebilenlere helal olsun.

Neyse siz koymadan ben koyayım videoyu :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ahh bee bir zamanlar orduspor'umuz vardı..... şimdi amatörde........ yaramı deştin

bizim de zorumuza gidiyor da işte olmuyorr
İstanbul takımları olduğu sürece Anadolu takımlarının şampiyon olmaları çok zor. 15-20 yılda bir denk gelirse olurlar, onun harici ya süper ligi en altta ya da 2. lig de tamamlarlar. Ben bunu tamamen vicdana bağlıyorum. Bir insan her alıyorsa alsın (para olarak) son damlasına kadar hak etmeli... Ülkemize gelen futbolcu üzülerek söylüyorum ki yatışa geliyor.

İstanbul takımları olduğu sürece Anadolu takımlarının şampiyon olmaları çok zor. 15-20 yılda bir denk gelirse olurlar, onun harici ya süper ligi en altta ya da 2. lig de tamamlarlar. Ben bunu tamamen vicdana bağlıyorum. Bir insan her alıyorsa alsın (para olarak) son damlasına kadar hak etmeli... Ülkemize gelen futbolcu üzülerek söylüyorum ki yatışa geliyor.
bizimkisi biraz yönetimden gitti hala da aynı şekil devam ediyor ve çok sahip çıkanı da yok 2 tane daha takım var 3. ligte ondan asıl orduspor amatörde..

Antalya da öyle maalesef.

Antalya da öyle maalesef.
Antalya yine Kayserispor'dan bir tık daha iyi. Bu arada ben Samsunspor'u beğeniyorum adamlar çatır çatır top oynuyorlar. Eğer zorlarlarsa lig şampiyonluğa dahi oynayabilirler. Belli olmaz bu işler :)

Antalya yine Kayserispor'dan bir tık daha iyi. Bu arada ben Samsunspor'u beğeniyorum adamlar çatır çatır top oynuyorlar. Eğer zorlarlarsa lig şampiyonluğa dahi oynayabilirler. Belli olmaz bu işler :)
3-4 zorlayabilirler. Bakalım iyi iş çıkardılar şu ana kadar.

Anadolu takımı hocam. Kalite belli, bütçe belli, yetenek belli. Bak bugün mesela Bodrumspor, Beşiktaş'ın içinden geçebilirdi ama yetenekli topçuları yok.

Anadolu takımı hocam. Kalite belli, bütçe belli, yetenek belli. Bak bugün mesela Bodrumspor, Beşiktaş'ın içinden geçebilirdi ama yetenekli topçuları yok.
Beşiktaş'ın durumuda içler acısı, @Nisanur hiç kusura bakma ama öyle. Ben de Beşiktaş taraftarıyım zor bela maç kazanıyoruz.

Beşiktaş'ın durumuda içler acısı, @Nisanur hiç kusura bakma ama öyle. Ben de Beşiktaş taraftarıyım zor bela maç kazanıyoruz.

Sıkıntı büyük Beşiktaş'ta. Bir kaç ay sonra yine seçim var, o zamana kadar transfer yapılmalı mı yapılmamalı mı? Teknik direktör alınmalı mı alınmamalı mı? Bir sürü sıkınti. 17. Haftata, eğer Galatasaray yarın kazanırsa 20 puan fark oluyor.

Sıkıntı büyük Beşiktaş'ta. Bir kaç ay sonra yine seçim var, o zamana kadar transfer yapılmalı mı yapılmamalı mı? Teknik direktör alınmalı mı alınmamalı mı? Bir sürü sıkınti. 17. Haftata, eğer Galatasaray yarın kazanırsa 20 puan fark oluyor.
Başakşehir kötü takım değil ama zorlayabilir bayağı, bakalım sonuç ne olacak.

Başakşehir kötü takım değil ama zorlayabilir bayağı, bakalım sonuç ne olacak.

Başakşehir'i kupa maçında gördük hocam. 3 adam sokunca sahalarına yaslandılar. Ki lig maçında da hatırladığım kadarıyla 2 oyuncuları eksik olacak. Bence çok fazla zorlanmayız gibi geliyor. Ama bizde Sara sakat. O birazcık sıkıntı olur. Okan hoca bence defans hattını Metehan-Sanchez-Abdülkerim yapıp, Sara'nın yerine Kaan'ı atmalı.

Doğru söze ne denir ki? Dün bi iyi oynadık da yine uzatmalarda neredeyse berabere kalıyorduk tansiyonum düştü ya Beşiktaşlı olmak niye bu kadar zor ben artık bi maçı da keyifle izlemek istiyorum.

Biraz gerildim pardon 😂

Konuyu Kimler Okuyor

Geri