Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Ne dinliyorsunuz?

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Arkadaşlar selamlar. Hem forumda kim ne dinliyor merak ettiğimden dolayı böyle bir konu açtım, hem de etkileşim olur, kaynaşma olur, aynı tarz müzikleri dinleyenler bilgi alışverişinde bulunur diye açtım. Uzun soluklu bir konu olması dileğiyle...

Hazırsanız ben başlıyorum. (Alışılmışın dışında bir zevkim vardır.) :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Genelde kahvaltımı hazırladığımda arkada mutlaka Sagopa Kajmer çalar adamın muhteşem kelime haznesi var, çocukluğumdan bu yaşıma kadar dinlerim :)

Youtube şebnem ferah teoman falan giderken bu şarkının çıkması bu konuyu görmem

Genel olarak bu tarz şeyler dinliyorum. Daha rahatlatıcı veya daha fazla düşündürücü. Bide arada denk gelirsem Sagopa, Ceza, Kanove, No.1. Son seçenek olarakta rusça dinliyorum :ROFLMAO:

Genel olarak bu tarz şeyler dinliyorum. Daha rahatlatıcı veya daha fazla düşündürücü. Bide arada denk gelirsem Sagopa, Ceza, Kanove, No.1. Son seçenek olarakta rusça dinliyorum :ROFLMAO:

Gayet güzel benim tercihim dinlendirici müzikte kesinlikle piyano oluyor.

Biraz daha underground olsun istiyorsam sağlam bandrolsüz albümü olan rapçileri ve rock müzisyenlerini dinliyorum. Bazı rus müzikleri tam mafyatik oluyor :D

Angaralı namık varken onlar kim hocam :D

Gayet güzel benim tercihim dinlendirici müzikte kesinlikle piyano oluyor.

Biraz daha underground olsun istiyorsam sağlam bandrolsüz albümü olan rapçileri ve rock müzisyenlerini dinliyorum. Bazı rus müzikleri tam mafyatik oluyor :D
Evet piyanoda gerçekten iyi, ama bazı filmlerin jenerik müzikleri daha rahatlatıcı olabiliyor bazen

Evet piyanoda gerçekten iyi, ama bazı filmlerin jenerik müzikleri daha rahatlatıcı olabiliyor bazen
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle (her zaman belirttiğim) 4 soundtrack listeden oluşan film müzikleri, beni aşırı mutlu ediyorum. Intouchables favori müziğimdir, diğeri ise kesinlikle Amelie :)

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle (her zaman belirttiğim) 4 soundtrack listeden oluşan film müzikleri, beni aşırı mutlu ediyorum. Intouchables favori müziğimdir, diğeri ise kesinlikle Amelie :)

Amelia ve Intouchables'i az önce dinledim (Spotify sağolsun denk getiriyor.)😂

Gerçekten güzel eserler arada deniyorum o tarz müzikler yapmayı da pek tonu ayarlayamıyorum.
Denemekten vazgeçme bence, 10 kere 100 kere denersin 101. kez denediğinde ortaya muhteşem bir eser çıkabilir. Yayınladığın zaman Teknoloji Forum içerisinde destek veririz.

Denemekten vazgeçme bence, 10 kere 100 kere denersin 101. kez denediğinde ortaya muhteşem bir eser çıkabilir. Yayınladığın zaman Teknoloji Forum içerisinde destek veririz.
Bazen kulağa iyi geliyor ama işte mükemmelliyetçilik gibi bi saçma huyum var. Bir şeyi kusursuz derece yapamadığım sürece 10-15 denemeden sonra bırakıyorum...

Bazen kulağa iyi geliyor ama işte mükemmelliyetçilik gibi bi saçma huyum var. Bir şeyi kusursuz derece yapamadığım sürece 10-15 denemeden sonra bırakıyorum...
O huy bende de var maalesef. 10-15 yıl önce bir internet sitesi tam anlamıyla kusursuz olacak. Hiçbir problem, sorun yaşanmayacak ve her şey eksiksiz çalışacak. Tabii bu durum zamanla psikolojimi bozmaya başladı, bir süre uzaklaştım ve aslında anladım ki kusurun olmasıda kusursuzlukmuş :)

O huy bende de var maalesef. 10-15 yıl önce bir internet sitesi tam anlamıyla kusursuz olacak. Hiçbir problem, sorun yaşanmayacak ve her şey eksiksiz çalışacak. Tabii bu durum zamanla psikolojimi bozmaya başladı, bir süre uzaklaştım ve aslında anladım ki kusurun olmasıda kusursuzlukmuş :)
İşte ne yaparsam uzaklaşamıyorum hocam, çoğu işimde karşıma çıkıyor.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri