Güzel ama hocam zaman zaman can sıkıntısını alıp götürüyor. Arada oynanır bence.
Mesela counter strike 1.6 filmi çıksa ben giderdim, neden? Sırf merak ettiğimden dolayı![]()
En son bildiğim bilgisayardan oynuyorlardı, şimdi mobil olarak sunuyorlar mı oyunu?
evet var mobilde 75TL iken almıştım ben öylesine duruyor hesapta. Normal PC versiyonu içinde indirim bekliyorum şimdilik. Crack indirmek pek mantıklı gelmiyor artık bana, 2-3 Yıl oldu crack program kullanmayalı veya oyun.
Crack hiçbir zaman program veya oyun indirmedim, biraz o konularda takıntılıyım sanırım.
Apple kullanıcısıyım, gerçi telefonumda kibrit kutusu kadar (13 mini) indirsem nasıl oynayabilirim, zevk alır mıyım orasıda ayrı bir konu.
Yok hocam ya apple el vurulmaz yani ben hiç kullanmam çoğu işimi telefondan görüyorum ve çoğu şey apk üzerine veya 3.part dosayalar hep. Şuan ama 2. telefon olarak İphone 7 var bypasslı boş bi zamanımda jailbreak atıp bi kaç şey denemeyi düşünüyorum.
O zaman hiç bulaşmayayım
Aslında marka takıntısı değil de, general mobile beni android cihazlardan soğuttu bir dönem. iPhone 3 kullanmaya başladım ilk, ardından askerden sonra general mobile aldım ve böyle bir yavaşlık görmedim dedim. Direkt satıp iPhone 4 almıştım
Cidden takıntılı birisi değilim, küçük telefon seviyorum. Bir de Nokia tuşlu telefonum var meselaOnu da sadece bankacılık işlemlerimde, alışveriş sitelerinde vs. kullanıyorum yoksa asıl hattıma devamlı sms ve aranma geliyor.
Bi elime 6S geçiremedim ya 4-5-6 var 6S yok bulamıyorum düzgün hurdasını da.
merabaamet kesinlikle hemfikirim. Telefondan herkes şikayetçi idi ama bir o kadar satışı yapılıyordu. Hatta AVM'de satışını yapan arkadaşım satın aldıktan sonra küfür eden adam, diğer sefer arkadaşı ile geliyor ona da aldırıyordu, diyordu
@Graveworm aynı telefondan halamın oğlu kullanıyor o da aşırı memnun. Android cihazlarda eski yavaşlık vs. kalmadı. Bu yıl Xiaomi alıp kullandım, test sürüşü yaptım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.