Web Analytics

Tema düzenleyici

Mi 13 Ultra ve 14 Ultra Telefonlar Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Selamlar Teknoloji Forum ailesi, Mi 13 ultra ve 14 ultra telefonlar sizce nasıl? Forum içerisinde dikkat etmişsinizdir iPhone 13 mini'nin şarjından devamlı şikayetçiyim, sebebi ise hiç oynamadığım zaman günde 2, biraz oynadığım zaman ise günde 3 defa şarj ediyorum ve ben artık çok sıkıldım bu durumdan.

Bir arkadaşım mi 11 ultra kullanıyor 4 yıldır ve telefonda gram kasma yok, taş gibi çalışıyor. Benim de dikkatimi çeken üst serileri oldu. Bu telefon modelleri ile deneyimi olan var mı? Veya çevresinde mi telefonları kullanan kişiler var mı?

Selamlar Teknoloji Forum ailesi, Mi 13 ultra ve 14 ultra telefonlar sizce nasıl? Forum içerisinde dikkat etmişsinizdir iPhone 13 mini'nin şarjından devamlı şikayetçiyim, sebebi ise hiç oynamadığım zaman günde 2, biraz oynadığım zaman ise günde 3 defa şarj ediyorum ve ben artık çok sıkıldım bu durumdan.

Bir arkadaşım mi 11 ultra kullanıyor 4 yıldır ve telefonda gram kasma yok, taş gibi çalışıyor. Benim de dikkatimi çeken üst serileri oldu. Bu telefon modelleri ile deneyimi olan var mı? Veya çevresinde mi telefonları kullanan kişiler var mı?
2021'den bu yana Xiaomi Poco X3 Pro kullanıyorum.
O da malum kronik bir şampiyondur. Kullanmadığım için yorum yapamayacağım objektif şekilde.

Mi 13 Ultra ve 14 Ultra, özellikle kamera ve pil performansı ile dikkat çekiyor. Snapdragon 8 serisi işlemcileriyle oldukça hızlılar. Mi serisi genelde uzun ömürlü oluyor, 11 Ultra’yı kullanan arkadaşınızdan da görmüşsünüzdür. Eğer batarya sizin için öncelikliyse, bu modeller sizi memnun eder. Ancak karar vermeden önce bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Konu sahibi
Açıkçası cihazımı satıp bu iki cihazdan birini satın alacağım. Bakalım çok derin araştırmalardayım :) Poco biraz araştırdımda Mi'den daha çok memnun kalıyor insanlar, genellikle Mi tavsiye ediliyor. İkisi de aynı şirketin ama yine de fark çok diyenler var.

Açıkçası cihazımı satıp bu iki cihazdan birini satın alacağım. Bakalım çok derin araştırmalardayım :) Poco biraz araştırdımda Mi'den daha çok memnun kalıyor insanlar, genellikle Mi tavsiye ediliyor. İkisi de aynı şirketin ama yine de fark çok diyenler var.
İyi bir seçenek diye değil uzak durulması gereken bir model olduğunu belirtmek istedim :)

Konu sahibi
İyi bir seçenek diye değil uzak durulması gereken bir model olduğunu belirtmek istedim :)
Anladım hocam, mahallede market arkadaşım var 11 ultra kullanıyor 4 yıldır ve telefonu biraz kurcaladığımda efsane hızlıydı. Gram kasma yok, her şeyi süperdi telefonun. Bakalım inşallah temiz bir şey denk gelir ve alırım.

Anladım hocam, mahallede market arkadaşım var 11 ultra kullanıyor 4 yıldır ve telefonu biraz kurcaladığımda efsane hızlıydı. Gram kasma yok, her şeyi süperdi telefonun. Bakalım inşallah temiz bir şey denk gelir ve alırım.
İyi olduğu değil de senin kullanım amacına hitap ediyorsa, iyice araştırıp, Benchmark ve diğer testlerine bakarak almanı öneririm. Ben bakkaldan çikolata alır gibi almıştım :) Yoksa milyarlar ver hiçbir özelliğini demesek de maksimum 3 önemli özelliği kullan diye almazsın telefon diye düşünüyorum.

Konu sahibi
İyi olduğu değil de senin kullanım amacına hitap ediyorsa, iyice araştırıp, Benchmark ve diğer testlerine bakarak almanı öneririm. Ben bakkaldan çikolata alır gibi almıştım :) Yoksa milyarlar ver hiçbir özelliğini demesek de maksimum 3 önemli özelliği kullan diye almazsın telefon diye düşünüyorum.
Hocam inan tüm işimi bilgisayardan hallediyorum, tam evden çıkacağım telefonu elime alıyorum ve bir bakıyorum şarjı %20 altında. Oyun yok, sosyal ağlarda gezme yok, arama veya mesaj yok, hatta arka planda çalışan tüm uygulamaları da kapatırım.

Buna rağmen şarj dayanmıyor telefona, biraz oyun oynayım o gün 3 defa şarja takıyorum :D

Android cihaza geçmek en mantıklısı. Elma kullanan kişilerin çoğu egolarını tatmin etmek için alıyor

Konu sahibi
Kardeşim 13 ultrayı deneyimledim çok kısa telefon efsane 14 ultra aynı yada bir tık daha iyidir.

Alabilecek paran varsa kamera konusunda öneririm 👍

Konu sahibi
Kardeşim 13 ultrayı deneyimledim çok kısa telefon efsane 14 ultra aynı yada bir tık daha iyidir.

Alabilecek paran varsa kamera konusunda öneririm 👍
Eyvallah dostum eksik olma, fakat bu telefonların hepsi yurtdışı. Ben mi mağazasında bu telefonları bulamadım, gerçi mi mağazası poco satıyor.

Eyvallah dostum eksik olma, fakat bu telefonların hepsi yurtdışı. Ben mi mağazasında bu telefonları bulamadım, gerçi mi mağazası poco satıyor.
Mağaza 14 ultra satar, satarsa çünkü 13 ultra resmi olarak gelmedi.

Poco x7 araştırdığım kadarıyla isteklerini karşılayacakdır kamerası iyi deniyor oyunda oynatır, fazla para verme bence, üzerine eklerim diyorsan şayet Redmi note 14 pro plus bekle derim.

Konu sahibi
Mağaza 14 ultra satar, satarsa çünkü 13 ultra resmi olarak gelmedi.

Poco x7 araştırdığım kadarıyla isteklerini karşılayacakdır kamerası iyi deniyor oyunda oynatır, fazla para verme bence, üzerine eklerim diyorsan şayet Redmi note 14 pro plus bekle derim.
Eğer bir tık daha fazla para verirsem hocam kesinlikle Samsung S ultralar tercihim olurdu. Aynen anlam veremedim, forumdaki mağazasına gittim adamlarda Mi ultralar yok.

Eğer bir tık daha fazla para verirsem hocam kesinlikle Samsung S ultralar tercihim olurdu. Aynen anlam veremedim, forumdaki mağazasına gittim adamlarda Mi ultralar yok.
Xiaominin saçmalığı bu, iphone samsung istediğin zaman istediğin model muhakkak olur hatta diğer markalarda da böyle.

Ama Xiaomi gelen modeli bir süre satar sonra kaldırır, bu çok kötü bir izlenim bırakıyor Xiaomi de.

Şuan sitesine baktığımda Redmi serisinde 5g pro ve pro plus, 4g pro modelinde stok bitmiş bu saçmalık, Xiaomi seven biri olarak Xiaominin sevmediğim bir tutumu.

Bence orta segment için poco x7 almanı öneririm güzel telefon olmuş, yada A36-56 beklemen gerekiyor.

Ultra modeli olarak xiaomi sistemini bilmiyorsan net s ultra al derim, hem daha ucuz hemde kamera bir tık önde.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri