Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Mevcut Türk Telekom Abonelerine Özel Kampanya!

Nisanur

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 43
Çözüm 2
@Nisanur
Türk Telekom mevcut abonelerine özel yeni internet tarifeleri sunuyor. Taahhüt sürenizin kaç gün kaldığı önemli değil, hemen bu avantajlı paketlere geçebilirsiniz. Üstelik ekstra bir cayma bedeli ödemezsiniz. Taahhüt süresi 15 aydır. Fiyat tablosunu inceleyebilirsiniz:

IMG_1025.jpeg

Kampanya Şartları ve Detayları:

• VDSL kullanıcıları da faydalanabilir, fiber altyapısı zorunlu değildir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için sizi aramaları gerekmektedir. Paketleri uygulamada veya müşteri hizmetleri üzerinden göremezsiniz.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyadan faydalanmak için aşağıdaki kanallardan Türk Telekom ile iletişime geçmeniz gerekiyor:

🔹 X (Twitter): x.com
🔹 Facebook: Facebook'a Giriş Yap

Bu platformlardan “Şu anda aktif olarak Türk Telekom evde internet müşterisiyim. ‘Fiberde Yılın Fırsatı Kampanyası 2'den yararlanmak istiyorum.” şeklinde bir mesaj yazarak iletişim numaranızı paylaşmanız yeterli.

Kısa süre içinde bir temsilci size dönüş yaparak kaydınızı oluşturacak ve en kısa sürede aranarak paket geçişiniz sağlanacaktır.

Fiyatlar bence çok iyi. Türk Telekom kullanıyor olsaydım kesinlikle 1000 Mbps pakete geçmiştim.

@Graveworm bu fırsat kaçmaz :)

İyi de ben bugün merkeze gittim konuştum. Modem dahil 670 TL fiyat çektiler bana.

İyi de ben bugün merkeze gittim konuştum. Modem dahil 670 TL fiyat çektiler bana.
Arayıp söyleyince veya merkeze gidince biz böyle bir kampanya göremiyoruz diyorlarmış. Bu yüzden X veya Facebook üzerinden yazıp onların sizi aramasını beklemek gerekiyor.

Arayıp söyleyince veya merkeze gidince biz böyle bir kampanya göremiyoruz diyorlarmış. Bu yüzden X veya Facebook üzerinden yazıp onların sizi aramasını beklemek gerekiyor.

Aradıklarında da 480 küsür fiyat çektiler. Bunların ne yaptığı da belli değil he. Ama 15 ay fiyat artmadan sabit fiyat olayı da cezbediyor. Şimdi TurkNet'e falan geçsem ya da başka bir taahhütsüz firmaya, zam yapıştırdılar mı hiç bir şey yapamam. Dur ben bir X'ten yazayım "Hayırdır?" diyeyim. :D

Aradıklarında da 480 küsür fiyat çektiler. Bunların ne yaptığı da belli değil he. Ama 15 ay fiyat artmadan sabit fiyat olayı da cezbediyor. Şimdi TurkNet'e falan geçsem ya da başka bir taahhütsüz firmaya, zam yapıştırdılar mı hiç bir şey yapamam. Dur ben bir X'ten yazayım "Hayırdır?" diyeyim. :D
X'den yaz ama kampanya adını belirtmeyi unutma ona göre arasınlar 😅

Türktelekom'un havaya uçması dileğimle 💯

Paylaşım için teşekkürler! Mesajım bulunsun bir deneyeceğim. :D

Olm inanılmaz çakallar ya. Ben diyorum ki "Abicim beni arıyorsunuz 460 tl istiyorsunuz, bayinize gidiyorum 800 küsür istiyorsunuz. Bana şimdi Türk Telekom'un sitesinden bir bilgi attı arkadaşım orada 399 tl istiyor. Ne demek oluyor bu?". Bana diyor ki "Efendim normalde çağrı merkezlerimizde ve bayilerimizde size gönderilen kampanyaların bulunmaması normal, sosyal medyaya bir şekilde gönderilmiş ve bizi aradıklarında öyle işlem yapabiliyoruz". İnanılmazlar ya.

Neyse işin özeti 50 mpbs anlaştım. 75 gözükmüyormuş. :D

Olm inanılmaz çakallar ya. Ben diyorum ki "Abicim beni arıyorsunuz 460 tl istiyorsunuz, bayinize gidiyorum 800 küsür istiyorsunuz. Bana şimdi Türk Telekom'un sitesinden bir bilgi attı arkadaşım orada 399 tl istiyor. Ne demek oluyor bu?". Bana diyor ki "Efendim normalde çağrı merkezlerimizde ve bayilerimizde size gönderilen kampanyaların bulunmaması normal, sosyal medyaya bir şekilde gönderilmiş ve bizi aradıklarında öyle işlem yapabiliyoruz". İnanılmazlar ya.

Neyse işin özeti 50 mpbs anlaştım. 75 gözükmüyormuş. :D
Hayırlı olsun 😅

@Tevfik İnternet Servis Sağlayıcıları kategorisi neden yok? @Graveworm orayı bir hayli işgal edecek gibi duruyor 🤣

Konuyu Kimler Okuyor

Geri