Web Analytics

Tema düzenleyici

Marshall Minor IV TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 274
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba çok kıymetli TFC ailesi, Marshall Minor IV TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık sizce nasıl? Benim kulağıma silikonlu kulaklık olmuyor.

Airpods 3. Nesil ile kıyaslayacak olursak eğer arasında ne gibi farklar vardır? Daha önce deneyimleyen veya deneyime sahip olan birine şahit olan yorum yapabilir mi?

Çözüm
Şöyle bir yorum gördüm;

"Ürün malzemesi basit plastik, kulaklığı elinize aldığınızda 100-200TL'lik kulaklık kalitesinde bile değil. Ses kalitesi ve seviyesi inanılmaz derecede kötü.Kulakta maksimum yarım saat tutabilirsiniz, kulaklığın ergonomisi nedeni ile 15dk. Sonra kulağınızın ağrıdığını hissediyorsunuz. Markasının kalitesi ile uzaktan yakından alakası yok maalesef."

Marshall her ne kadar müzikle iç içe bir marka olsa da genellikle amfileriyle ve stüdyo kulaklıklarıyla ünlü bir marka. Bu tarz bir ürün için bence Marshall değil de kendini müzik alanında kanıtlamış diğer seçeneklere yönelmeni tavsiye ederim hocam.

...
Şöyle bir yorum gördüm;

"Ürün malzemesi basit plastik, kulaklığı elinize aldığınızda 100-200TL'lik kulaklık kalitesinde bile değil. Ses kalitesi ve seviyesi inanılmaz derecede kötü.Kulakta maksimum yarım saat tutabilirsiniz, kulaklığın ergonomisi nedeni ile 15dk. Sonra kulağınızın ağrıdığını hissediyorsunuz. Markasının kalitesi ile uzaktan yakından alakası yok maalesef."

Marshall her ne kadar müzikle iç içe bir marka olsa da genellikle amfileriyle ve stüdyo kulaklıklarıyla ünlü bir marka. Bu tarz bir ürün için bence Marshall değil de kendini müzik alanında kanıtlamış diğer seçeneklere yönelmeni tavsiye ederim hocam.

Ayrıca bu kadar fazla para vermene de gerek yok. Ben 2019 senesinde Taotranics diye bir markadan kulak içi kulaklık satın almıştım. Hâlâ deli gibi kullanırım, şarjı güzel gidiyor, bassı lezzetli. Benim aldığım model hem yok, hem sana uymaz ama şuna da bakabilirsin;

Çözüm
Konu sahibi
Değerli yorumundan dolayı çok teşekkür ederim kardeşim eline emeğine sağlık. JBL kulaklıklar acaba gürültü engelleme ve ses kalitesi bakımından nasıl acaba? Almışken en kötü 2 yıl beni götürsün istiyorum.

İki modelde de ANC var. Gerçi o tarz kulaklıklarda ANC nasıl işler onu da bilmiyorum. :D Ben hep silikon kullanmışımdır, onların ANC'si ayrı bir lezzetli oluyor.

Konu sahibi
İki modelde de ANC var. Gerçi o tarz kulaklıklarda ANC nasıl işler onu da bilmiyorum. :D Ben hep silikon kullanmışımdır, onların ANC'si ayrı bir lezzetli oluyor.
Ben silikon kullanamıyorum maalesef kulağımda durmuyor, yoksa arkadaşım airpods 2. Nesil pro hediye edeyim demişti, vatan bilgisayardan almış olmadı tekrar verdim. Çok denedim silikon kulaklık ama olmuyor nasıl bir kulak varsa😂

JBL şişirilmiş bir marka diye düşünüyorum.
Huawei çok öneren oluyordu genelde. Hala deneme şansımız tabii ki olmadı.
Bose, Jabra Elite, Seinheiser gibi markalara şans vermeni dilerim. Neredeyse alayı silikon oluyor genelde ve belki yapısı itibariyle şans verirsen diye söyledim.

Bu Youtuber arkadaşın incelemelerinin objektif olduğunu düşünüyorum. Buradan direk bakmanı öneririm. Birde en iyileri de karşılaştırdığı videolardan da rahatça anlayabilirsin. Hatta bazılarının gereksiz neden pahalı olduğunu ve aralarında çok az farklar olduğunu görebilirsin.

Konu sahibi
Attilas cevabından dolayı çok teşekkür ederim youtuber arkadaşın videosunu izleyeceğim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri