Web Analytics

Tema düzenleyici

Mark Zuckerberg'den yapay zeka itirafı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 318
Yapay zeka milyonlarca insanı işsiz bırakacak, bunu devamlı dile getiriyorum çok ciddi problem.
Bende milyonlarca işsiz "işsiz" kalacak diye düşünüyorum. Devletlerin bu yapay zeka otomasyonları ile senkronize iş alanları da açması gerekecek.

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da X bir mağaza robot ile satış yaptırıyordu, tüm bilgileri veriyor ürünün. Ve satış danışmanı gibi ortalıkta geziyor. Eee bu ne demek? İşveren için pratik bir şey ama işçi için oldukça sıkıntı.
Yapay zeka benim için otomat gibi birşey. Her zaman desteğe ihtiyacı var. Amazon ve diğer şirketlerin hep var. İnanılmaz derecede yine çalışan sayısına sahipler.

Tek başına hiçbir zaman birşey ifade etmez. Birşeyi araştırırken bile 1500 yerden teyit ediyoruz. Tabii ki robotik taraf için de hizmet edeceği sektörler rutin işler olur.

O kadar başarılı çağı biz göremeyiz zaten. Gel gelelim yapay zeka yıllardır var. Kapitalist bir dünyada, asla devletler arası anlaşmalar revize edilmeksizin sektörler ve çalışanlar işsiz kalmaz.

Bir yaparken 1000 yıkamazlar. Yapay zeka konusunda hukuksal durumlar çok daha stratejik şekilde artacak.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri