Web Analytics

Tema düzenleyici

Makro Fare Arayanlar İçin Tavsiye: Logitech G3000s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCrawLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 961
ahahaha mouse pad önere bilirim hemen :D masa işi de çok sıkıntı ya
Önereceğinden hiçbir şüphem yok, bayağı deneyim sahibisin :D

Dediğim gibi ben genelde yazılım tarafında olduğumdan dolayı mouse pad ihtiyacım pek olmadı. Tabii bazen counter strike oynarken ihtiyaç duymuyorum desem yalan olur :)

Önereceğinden hiçbir şüphem yok, bayağı deneyim sahibisin :D

Dediğim gibi ben genelde yazılım tarafında olduğumdan dolayı mouse pad ihtiyacım pek olmadı. Tabii bazen counter strike oynarken ihtiyaç duymuyorum desem yalan olur :)
ben örsek gibi pubg oynuyorum 3.463 saatim olmuş :D ben foruma bakıyorum yine bilgi verebilecek olduğum tarafa var mı diye olunca dalıyorum konuya :D

ben örsek gibi pubg oynuyorum 3.463 saatim olmuş :D ben foruma bakıyorum yine bilgi verebilecek olduğum tarafa var mı diye olunca dalıyorum konuya :D
3463 saat = 144.29166666666666 gün = 207780.0 dakika = 12466800 saniye ne diyeyim aşırı şaşkınım :D

öyle diyince harbi çokmuş :d
Aklıma dershane zamanlarım geldi, o dönem biz de online oynardık sabah 08:00'da derse girmemiz gerekirken son derse yetişirdik. Sabaha kadar çok kantır oynardım çoook :D

Aklıma dershane zamanlarım geldi, o dönem biz de online oynardık sabah 08:00'da derse girmemiz gerekirken son derse yetişirdik. Sabaha kadar çok kantır oynardım çoook :D
1.6 bende çok oynuyordum 😂😂

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri