Web Analytics

Tema düzenleyici

Makro Fare Arayanlar İçin Tavsiye: Logitech G3000s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theCrawLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 961
Logitech markasında herkesin eline uygun fareler olduğuna adım gibi eminim, dün de ben yeğenimle klavye + mouse seti aldım media marktten. Fonksiyenel bir yapısı yok fakat oldukça işlevsel ürünler olduğuna inanıyorum.

mouse konusu çok geniş :D anlat anlat bitmez magnezyum karbon fiber mouselar var
Arda bey bilgilerinizi konu açarak dahil etseniz hem kalıcı bir iz bırakmış olursunuz hem de bilmediklerimiz konusunda yeni bilgiler edinmiş oluruz :)

Boş vaktimde bunlarla ilgili sanki yapabilirim ama tam detaylı ciddi bir araştırma içine girip marka marka sensör sensör anlatmak anlatmaya çalışmak daha iyi olur gibi çünkü ucu çok açık ve gram gram değişik mouselar çıkmaya başladı piyasada :)
Eğer detaylı bir çalışma olursa Arda bey konuyu portala gönder, güzel bir tanıtımını yaparım birçok yerde :)

Aklınızda olan konuyu direkt açıp zamanla güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde tarihlere göre güncellik kazanmış olur diye düşünüyorum.

bununla ilgili dediğim gibi araştırma içine gireceğim site site ekleyip bazı şeyler için iyi olabilir :D zaten bir çok firma pixart 3395 3950 gibi sensörler kullanıyor mcu lar switchlerde bazen aynı oluyor falan markada çok var ondan fiyatlarda çok değişiyor bakmak lazım bir denemek lazım bununla ilgili bir şey planlamaya çalışacağım ama zaman veremiyorum :D oyun oynamak daha zevkli geliyor ahaha
Normal şartlarda yeni oluşum içerisine giren forum sitesi sahibi olarak vazgeçirtmem lazım ama cidden oyunlarda fena sarıyor :D

O zaman şu şekilde yapalım, araştırmadan ziyâde fikir ve düşüncelerini alalım. Örneğin kullandığın mouse veya mouse padini anlatabilirsin. :)

oda olabilir güzel bir planlama yapabiliriz bununla ilgili :D 8 tane mouse 9 tane de mouse pad denemişim :D hepsiyle ilgili yorum yapmak için yeniden kullanmam lazım gibi ya ahaha
Ben teknolojide işin genelde yazılım tarafında oluyorum, şu an kullandığım bilgisayarımda mouse pad yok :D

Çalışma masamı komşunun çocuğuna verdim, masayı yenileyeceğim diye şu an yemek masasında oturuyorum leptabımla :D

ahahaha mouse pad önere bilirim hemen :D masa işi de çok sıkıntı ya
Önereceğinden hiçbir şüphem yok, bayağı deneyim sahibisin :D

Dediğim gibi ben genelde yazılım tarafında olduğumdan dolayı mouse pad ihtiyacım pek olmadı. Tabii bazen counter strike oynarken ihtiyaç duymuyorum desem yalan olur :)

ben örsek gibi pubg oynuyorum 3.463 saatim olmuş :D ben foruma bakıyorum yine bilgi verebilecek olduğum tarafa var mı diye olunca dalıyorum konuya :D
3463 saat = 144.29166666666666 gün = 207780.0 dakika = 12466800 saniye ne diyeyim aşırı şaşkınım :D

öyle diyince harbi çokmuş :d
Aklıma dershane zamanlarım geldi, o dönem biz de online oynardık sabah 08:00'da derse girmemiz gerekirken son derse yetişirdik. Sabaha kadar çok kantır oynardım çoook :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri