Logitech markasında herkesin eline uygun fareler olduğuna adım gibi eminim, dün de ben yeğenimle klavye + mouse seti aldım media marktten. Fonksiyenel bir yapısı yok fakat oldukça işlevsel ürünler olduğuna inanıyorum.
Arda bey bilgilerinizi konu açarak dahil etseniz hem kalıcı bir iz bırakmış olursunuz hem de bilmediklerimiz konusunda yeni bilgiler edinmiş oluruzmouse konusu çok genişanlat anlat bitmez magnezyum karbon fiber mouselar var
Eğer detaylı bir çalışma olursa Arda bey konuyu portala gönder, güzel bir tanıtımını yaparım birçok yerdeBoş vaktimde bunlarla ilgili sanki yapabilirim ama tam detaylı ciddi bir araştırma içine girip marka marka sensör sensör anlatmak anlatmaya çalışmak daha iyi olur gibi çünkü ucu çok açık ve gram gram değişik mouselar çıkmaya başladı piyasada![]()
Normal şartlarda yeni oluşum içerisine giren forum sitesi sahibi olarak vazgeçirtmem lazım ama cidden oyunlarda fena sarıyorbununla ilgili dediğim gibi araştırma içine gireceğim site site ekleyip bazı şeyler için iyi olabilirzaten bir çok firma pixart 3395 3950 gibi sensörler kullanıyor mcu lar switchlerde bazen aynı oluyor falan markada çok var ondan fiyatlarda çok değişiyor bakmak lazım bir denemek lazım bununla ilgili bir şey planlamaya çalışacağım ama zaman veremiyorum
oyun oynamak daha zevkli geliyor ahaha
Ben teknolojide işin genelde yazılım tarafında oluyorum, şu an kullandığım bilgisayarımda mouse pad yokoda olabilir güzel bir planlama yapabiliriz bununla ilgili8 tane mouse 9 tane de mouse pad denemişim
hepsiyle ilgili yorum yapmak için yeniden kullanmam lazım gibi ya ahaha
Önereceğinden hiçbir şüphem yok, bayağı deneyim sahibisinahahaha mouse pad önere bilirim hemenmasa işi de çok sıkıntı ya
3463 saat = 144.29166666666666 gün = 207780.0 dakika = 12466800 saniye ne diyeyim aşırı şaşkınımben örsek gibi pubg oynuyorum 3.463 saatim olmuşben foruma bakıyorum yine bilgi verebilecek olduğum tarafa var mı diye olunca dalıyorum konuya
![]()
Aklıma dershane zamanlarım geldi, o dönem biz de online oynardık sabah 08:00'da derse girmemiz gerekirken son derse yetişirdik. Sabaha kadar çok kantır oynardım çoooköyle diyince harbi çokmuş :d
Aslında o dönemler 1.5 oynuyordum1.6 bende çok oynuyordum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.