Bu mouselar artık çok eski yeni sensör ve yeni optik switchler vs bunların çok çok ilerisin de G HUB uygulamasından zaten her türlü makro vb işlemleri yapabiliyorsunuz her logitech mouse
mouse konusu çok genişMouse konusun neden bu kadar önemli olduğunu anlamış oldumbana içinde top olan mouseda verseniz kullanırım hiç yadırgamam
![]()
Boş vaktimde bunlarla ilgili sanki yapabilirim ama tam detaylı ciddi bir araştırma içine girip marka marka sensör sensör anlatmak anlatmaya çalışmak daha iyi olur gibi çünkü ucu çok açık ve gram gram değişik mouselar çıkmaya başladı piyasadaArda bey bilgilerinizi konu açarak dahil etseniz hem kalıcı bir iz bırakmış olursunuz hem de bilmediklerimiz konusunda yeni bilgiler edinmiş oluruz![]()
bununla ilgili dediğim gibi araştırma içine gireceğim site site ekleyip bazı şeyler için iyi olabilirEğer detaylı bir çalışma olursa Arda bey konuyu portala gönder, güzel bir tanıtımını yaparım birçok yerde
Aklınızda olan konuyu direkt açıp zamanla güncelleyebilirsiniz. Bu şekilde tarihlere göre güncellik kazanmış olur diye düşünüyorum.
oda olabilir güzel bir planlama yapabiliriz bununla ilgiliNormal şartlarda yeni oluşum içerisine giren forum sitesi sahibi olarak vazgeçirtmem lazım ama cidden oyunlarda fena sarıyor
O zaman şu şekilde yapalım, araştırmadan ziyâde fikir ve düşüncelerini alalım. Örneğin kullandığın mouse veya mouse padini anlatabilirsin.![]()
ahahaha mouse pad önere bilirim hemenBen teknolojide işin genelde yazılım tarafında oluyorum, şu an kullandığım bilgisayarımda mouse pad yok
Çalışma masamı komşunun çocuğuna verdim, masayı yenileyeceğim diye şu an yemek masasında oturuyorum leptabımla![]()
ben örsek gibi pubg oynuyorum 3.463 saatim olmuşÖnereceğinden hiçbir şüphem yok, bayağı deneyim sahibisin
Dediğim gibi ben genelde yazılım tarafında olduğumdan dolayı mouse pad ihtiyacım pek olmadı. Tabii bazen counter strike oynarken ihtiyaç duymuyorum desem yalan olur![]()
öyle diyince harbi çokmuş :d3463 saat = 144.29166666666666 gün = 207780.0 dakika = 12466800 saniye ne diyeyim aşırı şaşkınım![]()
1.6 bende çok oynuyordumAklıma dershane zamanlarım geldi, o dönem biz de online oynardık sabah 08:00'da derse girmemiz gerekirken son derse yetişirdik. Sabaha kadar çok kantır oynardım çoook![]()
Baya iyimiş hahaAslında o dönemler 1.5 oynuyordum
Şimdi kendimi güncelledim 1.6 oynuyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.