Web Analytics

Tema düzenleyici

Mac Mini M4 Neden bu kadar sükse yaptı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
Her zaman derim, yine de diyorum. Aynı oarada bir masaüstü daha sağlam iş çıkartıyor. 7472819 tane karşılaştırması var. En son en güçlü pc ile en güçlü Mac'i kapıştırdılar, pc içinden geçti, hemde her konuda. Renderı olsun, oyunu olsun, 3d bilmem nesi olsun... Marka seviciliğinden başka bir şey değil bence.

Hee minnacık kompakt bir şey orası ayrı.

Apple ürünlerini ben seviyorum, benim iPhone ile tek sıkıntım şarj; onun haricinde çok memnunum telefondan. Şarj konusunda herkes dilediğini söyleyebilir :)

Sarjı sıkıntı cidden. Garantisi bitene kadar ayrı götürdüm, garantisi bittikten sonra kim bilir kaç kez Dejinoil taktırdın. Üniversitede de bilgisayarını kullanmıştım. Bence gereksiz geliyor. Çekilişten falan bir yerlerden çıksa direkt satarım mesela. 🤣

Ben de satarım, siteye yatırım yaparım mis gibi :D şu an bilgisayara ihtiyacım yok gibi sadece 8 yıldır temizleyen bir dizüstü bilgisayarım var o kadar. O da can çekişiyorda neyse :D

Ikimizde aynı durumdayız. Ben biraz daha kötü durumdayım. O yüzden ben satarım Windows bilgisayar alırım, para kalırsa sana ağırlık eldiveni alırım. 🤝🤣

@Graveworm gör gör iPhone seviliyor, canavar gibi telefon :D

O değil de şarj konusunda hemfikir değilim hocam :D Ciddi anlamda bana sorun çıkartıyor

Ya stabil çalışıyor, ona hiç lafım yok. Ama aynı özelliklere sahip telefonu %30-40 daha ucuza alabiliyorsam bana saçma geliyor. Bu konularda Kayserili damarın tutuyor ahahhahahahha

Yahu bedava olsunda benim için hiç farketmez :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri