Web Analytics

Tema düzenleyici

Mac Mini M4 Neden bu kadar sükse yaptı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 326

Ufuk

TFC Üye
Tepki Skoru
109
1/3
Konu sahibi
Başta tabii ki fiyat ve performans açısından değerlendirmeye alındığında sükse yapması kaçınılmaz. Windows işletim sistemine göre daha stabil bir işletim sistemi kullandığı için bence.

Sizler tam olarak ne düşüyorsunuz?

Artıları ve eksilerini değerlendirelim.

Apple tüm ürünleri ile nirvanayı yaşatıyor kullanıcılarına fakat mac mini ayrı bir tuttu, sosyal ağlarda devamlı karşıma çıkıyor. Bu talebin bu kadar güçlü olmasının sebebi nedir? Kişisel deneyim yaşayan/lar var ise belirtirse çok memnun olurum.

Apple resmi sitesinden alınmıştır görüntü:
mac-mini.webp

Konu sahibi
Doğrusunu söylemek gerekirse bende düşünmüyor değilim. Kendimi biraz toparlarsam alabilirim.

Doğrusunu söylemek gerekirse bende düşünmüyor değilim. Kendimi biraz toparlarsam alabilirim.
Ben alırsam Asus bana trip atabilir, Apple ürünlerini seviyorum ama pc de kullanamam onu biliyorum. Birçok sınırlama getiriyor ve ben yeri geliyor defalarca program indirip test ediyorum; buna müsaade etmiyorlar maalesef.

Her zaman derim, yine de diyorum. Aynı oarada bir masaüstü daha sağlam iş çıkartıyor. 7472819 tane karşılaştırması var. En son en güçlü pc ile en güçlü Mac'i kapıştırdılar, pc içinden geçti, hemde her konuda. Renderı olsun, oyunu olsun, 3d bilmem nesi olsun... Marka seviciliğinden başka bir şey değil bence.

Hee minnacık kompakt bir şey orası ayrı.

Apple ürünlerini ben seviyorum, benim iPhone ile tek sıkıntım şarj; onun haricinde çok memnunum telefondan. Şarj konusunda herkes dilediğini söyleyebilir :)

Apple ürünlerini ben seviyorum, benim iPhone ile tek sıkıntım şarj; onun haricinde çok memnunum telefondan. Şarj konusunda herkes dilediğini söyleyebilir :)

Sarjı sıkıntı cidden. Garantisi bitene kadar ayrı götürdüm, garantisi bittikten sonra kim bilir kaç kez Dejinoil taktırdın. Üniversitede de bilgisayarını kullanmıştım. Bence gereksiz geliyor. Çekilişten falan bir yerlerden çıksa direkt satarım mesela. 🤣

Sarjı sıkıntı cidden. Garantisi bitene kadar ayrı götürdüm, garantisi bittikten sonra kim bilir kaç kez Dejinoil taktırdın. Üniversitede de bilgisayarını kullanmıştım. Bence gereksiz geliyor. Çekilişten falan bir yerlerden çıksa direkt satarım mesela. 🤣
Ben de satarım, siteye yatırım yaparım mis gibi :D şu an bilgisayara ihtiyacım yok gibi sadece 8 yıldır temizleyen bir dizüstü bilgisayarım var o kadar. O da can çekişiyorda neyse :D

Ben de satarım, siteye yatırım yaparım mis gibi :D şu an bilgisayara ihtiyacım yok gibi sadece 8 yıldır temizleyen bir dizüstü bilgisayarım var o kadar. O da can çekişiyorda neyse :D

Ikimizde aynı durumdayız. Ben biraz daha kötü durumdayım. O yüzden ben satarım Windows bilgisayar alırım, para kalırsa sana ağırlık eldiveni alırım. 🤝🤣

Ikimizde aynı durumdayız. Ben biraz daha kötü durumdayım. O yüzden ben satarım Windows bilgisayar alırım, para kalırsa sana ağırlık eldiveni alırım. 🤝🤣
Ben satarım, bilgisayarımı temizletir siteye yatırım yaparım biraz da çekiliş yaparım sitede :D

Ben satmam, çıkarsa bana gönderin.. :)
Ben satarım yine, bir araya gelir yemek gömeriz. Konuya cevap yazanların hepsini yemeğe götürürdüm. Sonuçta canboğazdan gelir :D

@Graveworm gör gör iPhone seviliyor, canavar gibi telefon :D

O değil de şarj konusunda hemfikir değilim hocam :D Ciddi anlamda bana sorun çıkartıyor

Ya stabil çalışıyor, ona hiç lafım yok. Ama aynı özelliklere sahip telefonu %30-40 daha ucuza alabiliyorsam bana saçma geliyor. Bu konularda Kayserili damarın tutuyor ahahhahahahha

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri