Web Analytics

Tema düzenleyici

Logitech G733 Wireless RGB Gaming Headset İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 411
Peki neden sattın? Bizi bu durum karşısında aydınlatır mısın?
Ses veremiyor çok logitech bu model de ses kartlarını değiştirdiği için kulak sağlığını korumak için seslerini kısmış gibi bir şey yapmış,pubg de kendi ayak seslerimi bile alamıyordum çözümü bir miktar para verip o zaman 1-2 k gibiydi sanırım dolby ses kartı almaktı ben de uğraşmamıştım ses konusun da benim için sıkıntı olmuştu geri de iade almamışlardı biraz problem yaşamıştım
İade almamaları da kutusun da bir parça yırtılmıştı ondan ötürü boşu boşuna 5 küsür para vermiştim normal günlük için iyi hafif güzel ama oyun için yanından bile geçmem

Açarken ister istemez kutusu yırtılıyor, bu senin elinde olmayan durum. İade konusunda ciddi anlamda bazı firmalar çok büyük sorunlar yaşatıyor. Şimdi hangi kulaklığı kullanıyorsun? Aslında sen şu donanımlarını bir tanıtsan tek tek ayrı bir mutlu olacağız :D
G6 ses kartıyla truthear hexa iem kullanıyorum ben 😅

Logitech G733'ü kullanıyordum, özellikle hafifliği ve ses kalitesi gerçekten tatmin edici. Kablosuz bağlantısı da çok stabil, gecikme sorunu yaşamadım. Tek eksiği ANC olabilir ama oyuncular için pek de şart değil bence. Genel olarak memnunum!
ben gram beğenmedim kimseye de önermiyorum açıkcası :d

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri