Web Analytics

Tema düzenleyici

Logitech G213 İncelemesi: Oyuncular İçin Fiyat/Performans Klavyesi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McFly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
Sahip olduğum klavye, şu an için caps lock tuşu çalışmıyor maalesef, ama güzel klavye tatmin edici aydınlatmaya sahip.

Çalışmamasının sebebi nedir? Kronik bir hata falan mı var?
Bu sorunu bende bilmiyordum neden sorusunu sen sorunca tuşu çıkarttım kalemle dokundum. Çalışıyor ama tuş silikona dokunmuyor sanırım. Tuş takılı olunca çalışmıyor. Bir kağıt parçasını kıvırıp içine koydum, tuşu üstüne taktım sorunsuz.

TEST :D

Kronik olduğunu düşünmüyorum ben de aynı klavyeyi kullanıyorum ve çevremde 4 arkadaşım da kullanıyor yaklaşık aynı zaman diliminde almıştık ama sorunun sebebini ben de merak ettim hocam. Belki de kroniktir bilemiyorum ama benim klavyede sık kullanılan harflerin 4 sene sonunda aşınması ve silinmesi dışında bir problem olmadı.
logitech.webp

Sanırım biraz bakım ve temizlik istiyor.

Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Harfler yerinde çok güzel. Benimkinde WASD, K, Ğ, Ü falan silindi. :D Klavyelerimize iyi bakmak lazım, tuşları söküp minik bir temizlik mis gibi yapar klavyeyi tekrar.
Hocam yaklaşık olarak 3-4 yıl arasında kullanım sürem. Aslında yüzeysel temizliği haftada 2 kez yaparım. İç temizliğe de bir bakmak gerek.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri