Web Analytics

Tema düzenleyici

Laptop Seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan merttozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 434

merttozkan

TFC Üye
Tepki Skoru
0
1/3
Konu sahibi
Asus ve Acer notebook'larda en tercih edilmeyen markalardan, özellikle Acer. Asus'un da en son çok ciddi ısınma problemleri vardı. Bizim ofise 3 ay önce Asus aldılar, 2 Chrome sekmesi 2 Excel açık olan bilgisayar cayır cayır yanıyor. Allah kahretsin bunu geliştiren insanları.

Aradığınız özellikleri ya da amacınızı daha net anlatabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Fiyatlar da yüksek geldi bana kalırsa. Ekran kartı bile paylaşımlı bunların. Bence 30k'ya daha iyisini bulabiliriz. Siz yeter ki amacınızı söyleyin.

Konu sahibi
Asus ve Acer notebook'larda en tercih edilmeyen markalardan, özellikle Acer. Asus'un da en son çok ciddi ısınma problemleri vardı. Bizim ofise 3 ay önce Asus aldılar, 2 Chrome sekmesi 2 Excel açık olan bilgisayar cayır cayır yanıyor. Allah kahretsin bunu geliştiren insanları.

Aradığınız özellikleri ya da amacınızı daha net anlatabilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Fiyatlar da yüksek geldi bana kalırsa. Ekran kartı bile paylaşımlı bunların. Bence 30k'ya daha iyisini bulabiliriz. Siz yeter ki amacınızı söyleyin.
Kullanım amacım günlük işler dizi film izleme üniversite okul işlerine halletme şeklinde ekran kalitesi iyi olsun istiyorum bu yüzden oled ekranlara yöneldim.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri