Web Analytics

Tema düzenleyici

Kullandığınız PC'nin Donanımı Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARM64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Şu an masaüstü bilgisayarım yok, Asus bilgisayarım mevcut onun da tüm özelliklerini bilgisayara geçtiğim zaman paylaşayım :) 2018 yılında almıştım ama hâlen çok memnunum bilgisayarımdan, aklıma şu an geldi güzel bir genel temizlik yapılması gerekiyor :)

Donanımını merak ediyorum hocam, ben de yazın Laptop'a geçmeyi düşünüyorum.
Aslında taşıma durumun olmayacak ise masaüstü tercih edilmesi taraftarıyım, ben geçmiş zaman müşterilerime sunum yaparım vs. diye aldım; tüm demoları sunucuya yükleyip müşterilerin bilgisayarını kullandım😀

Ne kadar profesyonel bir hareket değil mi? :) muhtemelen ilerleyen zamanlarda kendime masaüstü bilgisayar dizerim. Yakın zaman içerisinde laptop özelliklerini paylaşayım fakat günümüze göre nostalji yaşatabilirim.

Demode durması hakkında yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama dizüstü bilgisayardan çok daha fazla performans alırsınız diye düşünüyorum. Benim ilk bilgisayarım disketli ve tüplü idi, ardından XP kurulumu yapılacak diye değiştirmiştik ve Windows 7 ilk çıktığında masaüstü bilgisayarımı yeniden değiştirip ortalama 7-8 yıl kadar kullanmıştırm.

Laptop kullanmanın çok büyük avantajları olduğunu düşünüyorum, bu tartışılmaz bir gerçek. Fakat yine de evimde sağlam bir sistemli masaüstü bilgisayarım olsun istiyorum :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri