Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Kitap edebiyat bölümü isteği

MrtAltg

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 0
@MrtAltg
Edebiyat ve kitaplar üzerine bölüm yok diyecektim aslında. Bir yandan da düşündüm bu soruyu yazarken kitap okuyan var mı gereklimi diye.

Talep doğrultusunda kategoriyi açabilirim, kitap okumayı çok severdim fakat son zamanlarda hiç imkanım olmuyor.

Kültür ve sanat kategorisine alt kategori olarak eklenebilir

Edebiyat ve kitaplar üzerine bölüm yok diyecektim aslında. Bir yandan da düşündüm bu soruyu yazarken kitap okuyan var mı gereklimi diye.
Ben okuyorum. Şimdilik kurgu dışı kitaplar tercih ediyorum. Yeni kategorilerle farklı okumalar yapmak da tabii ki çok keyifli olur. Olursa gerçekten güzel olabilir.

Talep doğrultusunda kategoriyi açabilirim, kitap okumayı çok severdim fakat son zamanlarda hiç imkanım olmuyor.
Xenforo'nun özellik olarak her bir forum üyesinin kategorilerin hepsinin açık olduğu düşünülürse kişi kendisi hangilerini görse onları açabiliyor mu? Normal tik açıp kapatmaktan bahsetmiyorum. Tabii ki siz açılmayan kategorileri açtığınızı düşünerek sormak istedim.

Xenforo'nun özellik olarak her bir forum üyesinin kategorilerin hepsinin açık olduğu düşünülürse kişi kendisi hangilerini görse onları açabiliyor mu? Normal tik açıp kapatmaktan bahsetmiyorum. Tabii ki siz açılmayan kategorileri açtığınızı düşünerek sormak istedim.
Hocam eğer forum içerisinde talep olursa ben elimden geleni direkt yapıyorum, XenForo'da forum kategorileri AdminCP üzerinden yapılıyor. Ve direkt yönetim yapabiliyor.

Hocam eğer forum içerisinde talep olursa ben elimden geleni direkt yapıyorum, XenForo'da forum kategorileri AdminCP üzerinden yapılıyor. Ve direkt yönetim yapabiliyor.
Sizin yorulmamanız anlamında da belirtmek istedim.

Açılabilir. Yoksa felsefe falan da açılabilir. Aramızda felsefe yapan çok @Logan

Aaa yok hocam, siz eğer isterseniz bana kategorileri iletin @Ayşegül dediği gibi Kültür ve Sanat kategorisinin altına alt kategori açayım.
Kendi adıma benim arşivime göre yararlı olabilecek konular dediğim gibi kurgu dışı konular olacaktır.
Diğer arkadaşlar farklı konular isteyebileceğinden, fikirlerini yazmaları iyi olabilir.

1737316065631.png

Böyle bir sub-forum açılabilir ve kitap okuma etkinliği bile düzenleyebiliriz. Her ay 1 kitap belirlenebilir, bu da bir fikir olarak kalsın burada. :)

Böyle bir sub-forum açılabilir ve kitap okuma etkinliği bile düzenleyebiliriz. Her ay 1 kitap belirlenebilir, bu da bir fikir olarak kalsın burada. :)
Onu alt kategori olarak düşünmüştüm :) aklımda edebiyat ve felsefe var, daha sonra genişletelim kategorileri olmaz mı?

Onu alt kategori olarak düşünmüştüm :) aklımda edebiyat ve felsefe var, daha sonra genişletelim kategorileri olmaz mı?
Nasıl uygun görürsen Tevfik hocam, öneriler güzel ve destekliyorum. :)

Konuyu Kimler Okuyor

Geri