Web Analytics

Tema düzenleyici

Kişisel Tanıtım, Özgeçmiş PHP Script (Ücretsiz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Bir scriptin ücretsiz bir şekilde yazılıp dağıtıldığına uzun yıllardır şahit olmamıştım açıkçası. Birçok kişi bu scripti nasıl yazdım, eğitimini satıyorum hazır mısınız? Diye başlık dahi açabilirdi :) Eline, emeğine sağlık teşekkür ediyorum şahsım adına. Teknoloji Forum ailemizde paylaşıyor olman ayrıca mutluluk verici, gelişmeleri seve seve takip edeceğim.

Aynı zamanda scriptin demosunda muhtemelen sorun var @Sercan dediği gibi, düzenleme süreniz dolmuş olabilir fakat altına cevap olarak link bırakabilirsiniz. :)

Ücretsiz PHP Script diye aratırsanız bulabilirsiniz.
Birçok script w*rez olarak dağıtılıyor. Yapımcılarının çoğunu biliyorum. R10, wmaracı ve webmastersitesi gibi platformlarda birçok scriptin hâlen satış konusu durur. Piyasadan çok fazla kişi uzaklaştı ve dağıtanlar ise kendi bloglarında dağıtıyor (bahsettiğim şey forum siteleri idi aslında).

@Tevfik kardeşim konuda düzenleme için ilgilenirsen sevinirim 😊
Sizi kesinlikle tenzih ediyorum fakat sonradan gelip konusunu düzenleme çalışan art niyetli kişi olursa ve h*cklink basarsa diye alındı bu önlem, lütfen şahsi algılamayın. Konu içerisinde direkt olarak yine belirtebilirsiniz çok mutlu olurum☺️🙏🏻

Eğer olursa Sercan beye özelden konu içeriğini güncellenmiş şekilde gönderirim düzenleme yapabiliyorsa direkt kopyala yapıştır şeklinde yapabilir kolay olur hem
Anlayışınızdan dolayı çok teşekkür ederim aynen @Sercan ile iletişime geçersiniz kendisi elinden geleni mutlaka yapacaktır, aynı zamanda ben de merak ettim tasarımı nasıl bir şey bekliyor yeni arayüzde merak içerisindeyim :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri