Web Analytics

Tema düzenleyici

Kedilerim, Kitty ve Puffy'i sizlerle tanıştırayım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nexus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 463
Tek kelime ile özetleyecek olsam BAYILDIM, harika duruyorlar cidden aşırı tatlılar maşallah diyeyim binlerce :) salman ve tekir olarak geçiyorlar sanırım? Her cins kediyi besleyene saygım sonsuz fakat bu denli kedileri besleyenlere sonsuz saygı duduyorum, para vermeden sahiplenen kişiler saygıyı ömür boyu hak ediyorlar.

Bir arkadaşım petshop fakat hayvan satışı yapmıyor, hayvanlara ait ürünlerin tedariğini sağlıyor fakat çok fazla insan cins hayvan getirip satın alır mısın diye soruyormuş. İnsanlar özel günlerde gidip hayvan satın alıyorlar, o an onun bir can olduğunu unutuyorlar ardından bakımları ve ihtiyaçları zorlarına gidiyor ücretli SATMAK istiyorlar. Eğer alan olmasa da barınağa vermeye çalışıyorlar (sanki oralar iyimiş gibi).

Kitty ve Puffyi ben çok sevdim, aynı şehirde denk gelirsek Kaan bey ağızlarını yüzlerini öperek sevmek isterim 😻😻

Sonuna kadar katılıyorum, hemfikirim sizinle. Aynı zamanda misafirperverliğinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Hayatımın bir döneminde keskin bir düşüncem vardı o da "hiçbir canlı satılamaz" idi. Halen böyle düşünüyorum, sebebi ise hepimiz bu Dünya'da canlı kategorisinde yer alıyoruz insan olmamız üstünlüğümüzü satış yaparak göstermemeliyiz diye düşünüyorum.

Elbette birçok insan bitki satışında vs. bulunuyor, evini geçindirmeye çalışıyor fakat ben böyle bir işi sanırım yapamazdım. Kullanıcılarımız veya ziyaretçilerimiz diyecekler ki ne kadar saçma bir düşünce, halen diyorum "hepimiz canlıyız" :)

Ayrıca ailenizden birisi olarak görmeniz çok ama çok normal, bir arkadaşımın sevgilisi bir çift muhabbet kuşu getirmiş ve kuşlar devamlı yumurtlayıp yavru veriyormuş. Bana getirdi yavru ben bakamam dedim (annem ve ben de kronik rahatsızlık var maalesef) yeğenime vereyim dedim, kuşu o kadar sahiplenmiş ki aralarındaki ilişkiyi anlatmam mümkün değil :)

Çok sevimliler. Ben evde bu tür dost canlılardan beslemiyorim. Iki çocuğum var be büyük oğlumun kedi kılına kediye de diyebiliriz alerjisi var. Fakat onun dışında çalıştığım yerde kedi ve köpeklerim var bi hayli.
Yazın her yere su koyuyorum çalıştığım yerde bu canlılar su içsin diye ki zaten çok sıcak bir ülkede çalışıyorum işim gereği o yüzden bazı ince dokunuşlarla bu dostlarımızı yanlız bırakmıyorum.
Bu denli duyarlı olmanız dahi oldukça güzel, elinize emeğinize sağlık birçok kişi sokaklarda hayvan beslenilmesine karşı çıkıyor. Benim köpeklere karşı yaklaşamama durumum var, zarar görmelerini ve zarar göstermelerini istemem fakat yaklaşamıyorum köpeklere; o nedenle kedi besliyorum yıllardır :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri