Web Analytics

Tema düzenleyici

Kediler projemiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Melih

TFC Üye
Tepki Skoru
38
1/3
Konu sahibi
Evet tarihi bir başlangıç benim için Tevfik hocamın bilgileri ve destekleri ile güzel bir proje başlangıcı yapıyoruz.

Estağfurullah hocam, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım seve seve. cPanel bilgilerini rica etsem gönderebilir misiniz özelden?

Ah be alacaktım bilgileri. 🤣

WordPress kurulumunu yaptım. Aynı zamanda SSL kurulumunu cPanel üzerinden yaptım, hosting firmasının onayını beklemekteyiz. Onay gelene kadar;
  • Klasik bileşenler
  • Klasik düzenleyici
  • LiteSpeed Cache
  • LuckyWP Table of Contents
  • Rank Math SEO
Eklentilerini kurup tüm ayarlamalarını yaptım eklentilerin. Bu arada ben modern hâlini sevmiyorum WordPress bileşenlerinin ve düzenleyici alanının o yüzden klasiğe çevirdim. SSL kurulduktan sonra tema kurulumu yapacağım fakat sâde, şık ve kullanışlı bir tema ayarlamam lazım. Bu konuda tavsiye var ise dinlerim.

Konu sahibi
WordPress kurulumunu yaptım. Aynı zamanda SSL kurulumunu cPanel üzerinden yaptım, hosting firmasının onayını beklemekteyiz. Onay gelene kadar;
  • Klasik bileşenler
  • Klasik düzenleyici
  • LiteSpeed Cache
  • LuckyWP Table of Contents
  • Rank Math SEO
Eklentilerini kurup tüm ayarlamalarını yaptım eklentilerin. Bu arada ben modern hâlini sevmiyorum WordPress bileşenlerinin ve düzenleyici alanının o yüzden klasiğe çevirdim. SSL kurulduktan sonra tema kurulumu yapacağım fakat sâde, şık ve kullanışlı bir tema ayarlamam lazım. Bu konuda tavsiye var ise dinlerim.
Ellerinize sağlık hocam şimdiden ben araştırayım biraz tema çok bilmiyorum ama bir iki tane öneride bulunacağım

Ellerinize sağlık hocam şimdiden ben araştırayım biraz tema çok bilmiyorum ama bir iki tane öneride bulunacağım
Rica ederim hocam, ne demek lafı olmaz. Ben de bakıyorum kafama göre bir şey bulursam kurarım

Hocam iyi güzel, ilk aşamada yapılacak her şeyi yapmışsın da en önemlisini atlamışsınız. Içerik ne olacak?

Hocam iyi güzel, ilk aşamada yapılacak her şeyi yapmışsın da en önemlisini atlamışsınız. Içerik ne olacak?
İçerik en önemlisi. SEO uyumlu makalelerin yazılması gerek, bunun için Semrush üzerinden araştırma yapmamız gerek Melih var mı elinde Semrush?

Şuan elimde yok ama ayarlarım hocam yazılmış makaleler var elimde ama eski siteden kalan
Bana örnek bir makale gönderebilir misin rica etsem? Bir de makaleler hiçbir yerde yayınlanmadı daha önce değil mi?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri