Hayır ben kapattım bilerek, sitenin orjinal hâlini import ettim direkt Google'da index almasın boş boş konuları diye. Açarım tüm ayarlamalardan sonra.siz kendiniz mi kapattınız hocam yoksa temadan dolayı problem mi var
Hayır ben kapattım bilerek, sitenin orjinal hâlini import ettim direkt Google'da index almasın boş boş konuları diye. Açarım tüm ayarlamalardan sonra.siz kendiniz mi kapattınız hocam yoksa temadan dolayı problem mi var
Sosyal medya hesapları var mı kedilerle ilgili? Onları ilave edeyim siteye.şimdi anladım hocam tamamdır
O biraz kişisel tercihine kalmış, nasıl dersenyok hocam ama kurabilirim
Bence gerek yok, zaten amaç Google odaklı. Hepsini kaldırdımtamamdır hocam ben bir bakayım alınmamışsa isimler kurayım
Kesinlikle değil, wp admin zaten mevcut. Wp admin yolunuda değiştiririz istersen?evet hocam bende onu söyleyecektim aslında dediğiniz gibi giriş yap vb. bence de olmamalı çok gerekli değil gibi
Elbette görür, tamam kalsın benim için sorun yokhocam çok sıkıntı açmayacaksa wp admin yolunu değiştirmemize gerek yok bence şimdi makaleler için vb. semrush kullanmamız gerekiyor değil mi 1 haftalık üyeliğini ücretsiz alabiliyorum işimizi görür mü ?
Aktif ettiğiniz vakit ben anydesk ile bağlanayım hem size de göstereyim.tamamdır hocam nasıl yapalım ben üyeliği aktif edip hesabı size mi vereyim yoksa benim yapabileceğim birşeyse ben yapayım
Tamamdır bu arada her bir kategoriye özgün makale içeriği girdim. Kategorilerin şu an SEO puanları %100tamamdır hocam işlerimi halledeyim 1 saatte falan aktif etmiş olurum
Hemen bakıyorum wp-admine gerçekten aktif etmişler mi?Merhaba,
GD eklentisi aktif durumdadır.
İyi çalışmalar dileriz.
diye bir yanıt geldi hocam.
Kediler nokta orgHocam siteyi atar misın bakayım?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.