Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan, Suriyeliler için kampanya

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Evet arkadaşlar Suriye'de yaşanan son olaylardan sonra, Türkiye'deki Suriyelilerin yavaş yavaş ülkelerine dönmeleri beklerken, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Suriyeliler için Suriye’ye tek yönlü seferler başlattıklarını duyurdu.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Herkes elbette Vatanında mutludur. Bizler yurtdışı vs. diyoruz ama ben sanırım bu yaşta gitsem adaptasyon sürecim bayağı uzun olurdu. Ayrıca ülkemi seviyorum. İçerisinde olan her şeyden ötürü ülkemi seviyorum. Türk Bayrağı ifadesi gider bu yazıma🇹🇷

Herkes elbette Vatanında mutludur. Bizler yurtdışı vs. diyoruz ama ben sanırım bu yaşta gitsem adaptasyon sürecim bayağı uzun olurdu. Ayrıca ülkemi seviyorum. İçerisinde olan her şeyden ötürü ülkemi seviyorum. Türk Bayrağı ifadesi gider bu yazıma🇹🇷

İmkanım olsa 1 saniye durmam. Teşekkürler.

İmkanım olsa 1 saniye durmam. Teşekkürler.
Nereye gidersek gidelim ırkçılık heryerde!
Biz bile çoğu yerde suriyeli vs yapmışlığımız var (ister istemez)
O yüzden para ya da iyi bir yaşam derken artık fazlası değil normaline kavuşsak da bizde başka ilkelerde mülteci kıvamında olmuş olmasak diye diliyorum, kabul olur inşallah :)

Dünya üzerinde maalesef her insan kendini geliştiremiyor, gelişmeyen toplumdan çıkıp çok gelişmiş toplumlara gittiği vakit insanlar yadırgıyor. Hâliyle yaptıklarına anlam veremeyip ırkçılık oluyor. Burada ırkçılığı savunmuyorum, hümanist birisiyim diye toplumsal mesajlarda vermek istemiyorum fakat Dünya üzerinde kendisini geliştiremeyen toplumlar çok fazla.

Dünya üzerinde maalesef her insan kendini geliştiremiyor, gelişmeyen toplumdan çıkıp çok gelişmiş toplumlara gittiği vakit insanlar yadırgıyor. Hâliyle yaptıklarına anlam veremeyip ırkçılık oluyor. Burada ırkçılığı savunmuyorum, hümanist birisiyim diye toplumsal mesajlarda vermek istemiyorum fakat Dünya üzerinde kendisini geliştiremeyen toplumlar çok fazla.

Toplumu ''Genel'ler'' götürüyor :)
Genel koyun kitlesi de onlara yüksek istikrarla senkronize oluyor.
Kendini bilen dikkat de çekmiyor. Herkes gibi olan herkes gibi olanların dikkatini çekiyor...

Doğru olmak bir sürü yanlışın yanında seri katil olarak asılıyor.
Herkes ne kadar büyük ''hiçbirşey'' olduğunu gördüğünde sırat köprüsünde köşe kapmaca oynarız :)

Sonuna kadar katılıyorum. Konu ile bağdaştıramaya bilirsin ama çok sevdiğim bir rapçi vardır eski mahlası Pit10, gerçek ismi Server Uraz. Bir parçasında "toplum farklı olanı dışladığını sanarken, aslında farklı olan dışlamıştır toplumu" diye. Bu sözü severim.

Ve bazen uzay videoları izliyorum, Engin Deniz videolarını tercih ederim. En basit örneği ile ne kadar basit canlılar olduğumuzu aşağıdaki videodan çok rahat anlayabiliriz :)

Sonuna kadar katılıyorum. Konu ile bağdaştıramaya bilirsin ama çok sevdiğim bir rapçi vardır eski mahlası Pit10, gerçek ismi Server Uraz. Bir parçasında "toplum farklı olanı dışladığını sanarken, aslında farklı olan dışlamıştır toplumu" diye. Bu sözü severim.

Ve bazen uzay videoları izliyorum, Engin Deniz videolarını tercih ederim. En basit örneği ile ne kadar basit canlılar olduğumuzu aşağıdaki videodan çok rahat anlayabiliriz :)

O rapçiyi tanıyorum, hiçbir parçasını dinlemedim.
Bir ara bakayım ne kadar mâna var :)

O rapçiyi tanıyorum, hiçbir parçasını dinlemedim.
Bir ara bakayım ne kadar mâna var :)
Hemen parçayı da paylaşayım, ben Türkçe rap severim :) müzik kültürüm bayağı geniş. Örneğin 90'lar pop müziğine hayranım, nirvanaydı çünkü :)

Hemen parçayı da paylaşayım, ben Türkçe rap severim :) müzik kültürüm bayağı geniş. Örneğin 90'lar pop müziğine hayranım, nirvanaydı çünkü :)

pton.png

Günün anlam ve önemini belrten yorumu da ekledim o zaman.
Yıllar geçsede (Bilmem kaç 10 yıllar) gerçeklerin değişmediği de ayrı bir mesajdır.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri