Evet arkadaşlar Suriye'de yaşanan son olaylardan sonra, Türkiye'deki Suriyelilerin yavaş yavaş ülkelerine dönmeleri beklerken, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan Suriyeliler için Suriye’ye tek yönlü seferler başlattıklarını duyurdu.
Herkes elbette Vatanında mutludur. Bizler yurtdışı vs. diyoruz ama ben sanırım bu yaşta gitsem adaptasyon sürecim bayağı uzun olurdu. Ayrıca ülkemi seviyorum. İçerisinde olan her şeyden ötürü ülkemi seviyorum. Türk Bayrağı ifadesi gider bu yazıma
Nereye gidersek gidelim ırkçılık heryerde!İmkanım olsa 1 saniye durmam. Teşekkürler.
Dünya üzerinde maalesef her insan kendini geliştiremiyor, gelişmeyen toplumdan çıkıp çok gelişmiş toplumlara gittiği vakit insanlar yadırgıyor. Hâliyle yaptıklarına anlam veremeyip ırkçılık oluyor. Burada ırkçılığı savunmuyorum, hümanist birisiyim diye toplumsal mesajlarda vermek istemiyorum fakat Dünya üzerinde kendisini geliştiremeyen toplumlar çok fazla.
Sonuna kadar katılıyorum. Konu ile bağdaştıramaya bilirsin ama çok sevdiğim bir rapçi vardır eski mahlası Pit10, gerçek ismi Server Uraz. Bir parçasında "toplum farklı olanı dışladığını sanarken, aslında farklı olan dışlamıştır toplumu" diye. Bu sözü severim.
Ve bazen uzay videoları izliyorum, Engin Deniz videolarını tercih ederim. En basit örneği ile ne kadar basit canlılar olduğumuzu aşağıdaki videodan çok rahat anlayabiliriz
Hemen parçayı da paylaşayım, ben Türkçe rap severim müzik kültürüm bayağı geniş. Örneğin 90'lar pop müziğine hayranım, nirvanaydı çünküO rapçiyi tanıyorum, hiçbir parçasını dinlemedim.
Bir ara bakayım ne kadar mâna var
Hemen parçayı da paylaşayım, ben Türkçe rap severim müzik kültürüm bayağı geniş. Örneğin 90'lar pop müziğine hayranım, nirvanaydı çünkü
Ve sevdiğim sözlerden birisi daha "kıyafetler değil, kalp olmalı transparan" bu sözüde çok severim.Ekli dosyayı görüntüle 868
Günün anlam ve önemini belrten yorumu da ekledim o zaman.
Yıllar geçsede (Bilmem kaç 10 yıllar) gerçeklerin değişmediği de ayrı bir mesajdır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.