Web Analytics

Tema düzenleyici

Karadağ - Türkiye tartışma alanı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 264
Ben oyumu elbette Türkiye’den yana kullanıyorum fakat Kenan’ın performansını geçtiğimiz dönem hiç beğenmiyordum ve hakkında çok fazla tweet atıyordum.

Galler maçında stada giremedim ama stadın yanında idi arkadaşın evi tüm maçı hem izledik hem de canlı canlı dinledik :) Hiçbir rakip küçük görülmemesi gibi Karadağ da küçük görülmemeli ve perfornsları zirvede olarak maçı almalarını umut ediyorum.

Bu arada Kenan’a çok salladım ama juventus formasıyla bayağı sağlam işler çıkartıyor eleman, hakkını yemeyeyim :)

Tekrar bu arada, bugün spor kategorisi detaylı bir şekilde aktif olacaktır😀

Ben olaya herhangi bir takım taraftarı olarak bakmıyorum ama cidden Barış’ı hiçbir maçta oynatmam. Semih sağlam çocuk, geçtiğimiz günlerde bir maçta hata yaptı herkes sosyal medyada linçlemeye başladı (övdüğünüz semih bumuydu vs.). Ülkemizde bir futbolcu hata yapsın daha önce yaptığı tüm kariyerini sildirebilir, o derece.

Kategorileri açtım, hazır hâle getirdim fakat anket - makale ve soru alanı sekmelerini unuttum :) Sonradan ekledim, şimdi de görünmüyor. Gönlümüz yinede Türkiye'den yana :)

Karadağ 1-0 öne geçti, ağır cümleler kurmak istemiyorum ama neyse.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri