Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Karadağ - Türkiye tartışma alanı.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 7
@Graveworm
Yönetici arkadaşımıza not: Bizim gibi hayatında çok önemli yeri olan spor kategorisinin bir an önce foruma eklenmesini talep ediyorum. 🤣

Evet arkadaşlar bugün gerçekten çok önemli bir maçımız var. Eğer grubu lider olarak tamamlamak istiyorsak kesinlikle yenmemiz gerekiyor. İlk oynanan Galler maçı dışında şahsen takımın performansından çok memnunum fakat A ligine çıkarsak oradakı takımlarla ne yaparız onu hiç bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var, Dünya Kupası için önemli bir organizasyon. Her ne kadar lige böyle ara verilmesini sevmiyor olsamda Dünya Kupası çok onemli ve takımın halini görmek için bu tarz organizasyonlar büyük önem taşıyor. Sevgili Nihat Kahveci'nin dediği gibi: "Bu milli takım Dünya Kupası'na gitmeli yaa!"

Şimdi muhtemel 11'leri vereyim.

Karadağ muhtemel 11

1000035893.jpg

Türkiye muhtemel 11

1000035894.jpg

Gruptaki puan durumu

1000035895.jpg

Maç hakkındaki diğer bilgiler

1000035899.jpg

Bir tek şunu anlamıyorum. Bu teknik direktör, yedek kulübesinde 2 tane saf forvet olmasına rağmen neden bütün maçlara kanat-forvetlerle çıkıyor? Barış Alper Yılmaz'ı harcadı, şimdi sıra Kenan'da mı?

Sizin maç ile ilgili tahminleriniz nedir?

Anketimize katılmayı unutmayın.

Ben oyumu elbette Türkiye’den yana kullanıyorum fakat Kenan’ın performansını geçtiğimiz dönem hiç beğenmiyordum ve hakkında çok fazla tweet atıyordum.

Galler maçında stada giremedim ama stadın yanında idi arkadaşın evi tüm maçı hem izledik hem de canlı canlı dinledik :) Hiçbir rakip küçük görülmemesi gibi Karadağ da küçük görülmemeli ve perfornsları zirvede olarak maçı almalarını umut ediyorum.

Bu arada Kenan’a çok salladım ama juventus formasıyla bayağı sağlam işler çıkartıyor eleman, hakkını yemeyeyim :)

Tekrar bu arada, bugün spor kategorisi detaylı bir şekilde aktif olacaktır😀

Ya asıl mevzu, mevkisi dışında adam oynatıyor, ama yedek kulübesinde o mevkiden 2 kişi var. Onu anlamıyorum cidden. Yani Semih diye bi çocuk var Beşiktaş'lı, buldizer gibi herif. Yıkılmıyor, süratli... Enes var o da uzun boylu hava hakimiyeti yüksek. Ama onları oynatmak yerine kaç maç koşması dışında performans sergilemeyen Barış'ı oynattı. Cidden çok enteresan.

Barış'ı Galatasaray'lı olmama rağmen hiç beğenmiyorum. Maçı Türkiye alacaktır tahminimce. En son farklı bir forumdaki konunuz üzerine idd** oynamıştım, ordan yattım. Bu sefer aynısını yapmayacağım 😁

Ben olaya herhangi bir takım taraftarı olarak bakmıyorum ama cidden Barış’ı hiçbir maçta oynatmam. Semih sağlam çocuk, geçtiğimiz günlerde bir maçta hata yaptı herkes sosyal medyada linçlemeye başladı (övdüğünüz semih bumuydu vs.). Ülkemizde bir futbolcu hata yapsın daha önce yaptığı tüm kariyerini sildirebilir, o derece.

Ben de Galatasaray'lıyım. Adam sağ açık oynarken milli takımda bir anda forvet oynatılmaya başladı. Yani forvet oyuncusunun özellikleriyle kanat oyuncusunun özellikleri aynı değil ki.

Anketi göremedim Türkiye maçı kesin alır şimdi önümde açık masterchef diye bir program var halen o görünüyor. Bitti sonunda :D

Kategorileri açtım, hazır hâle getirdim fakat anket - makale ve soru alanı sekmelerini unuttum :) Sonradan ekledim, şimdi de görünmüyor. Gönlümüz yinede Türkiye'den yana :)

Kenan neden milli takım maçlarında böyle oynuyor? Spiker bile Kenanı maça dahil edemedik diyor :(

Karadağ 1-0 öne geçti, ağır cümleler kurmak istemiyorum ama neyse.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri