Web Analytics

Tema düzenleyici

Kahramanmaraş'da yolda yürüyen adam, bir kadına yumruk attı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
Aşırı derece gerildim. Bu tarz haberler gördüğüm zaman direkt empati kurmak geliyor, cidden çok berbat bir durum. X’de veledin birisi bana küfürler etti o kadar, şikayetçi olacağım. Karakolda memur ifadeyi almamak için dışarı çıkartıyor, vazgeçirtmek için çabalıyor. Abartmadan söylüyorum 30-45 dakika arası bunun için uğraştı.

Her neyse, şikayetçi oldum anonim hesap diye takipsizlik aldı. Üzerine dahi düşülmedi. O zaman her kişi anonim hesap açsın önüne gelene küfür/hakaret vb. davranışlarda bulunsun? Hepsi için demiyorum ama maalesef birçok memur uğraşmamak için umursamıyor. İşini hakkıyla yapanlara sözüm yok, onları tenzih ediyorum.

Bro hakaret ayrı, şiddet ayrı. Klavye delikanlısı olmuş adam, büyük ihtimalle yüzüne söyleyemeyeceği şeyi oradan söylemiş. Benim de davam var bir tane bakalım nolcak.

Ama bu apayrı bir olay ya. Zaten kadına şiddetten yıllardır çekiyor bu ülke. Bir de böyle dengesizlere ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.
Demek istediğim aslında şu kardeşim, maalesef tepki gösterilmediği zaman işe yaramıyor. Ben bir bakan veya milletvekilinin oğlu olsaydım (ya da milyarderin) acaba takipsizlik alırmıydı? Sadece soruyorum. Kadın saydığım kişilerin evladı olsaydı ilk gözaltından sonra bu şahıs serbest bırakılırmıydı?

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri