Gerçekten şu tarz bir sosyal medya platformunun çocuklardan uzak tutmak lazım. İnternetin çöplüğü resmen. Yazık günah, acı içinde hayatını kaybetmiş ufaklık. Allah ailesine sabırlar versin...
Tiktok uygulamasını mı sadece? Ben tüm interneti yasaklardım çocuklara. Eğitimmiş peh ne eğitimi abi? Gidip kütüphanede alsınlar eğitimi kitapları karıştırsınlar onların kokusunu alsınlar. Bugün ağzımı bozasım vardı biraz sinirliyim şu haberler daha çok sinirlendirdi beni
Sana sonuna kadar katılıyorum bizim zamanımızda atari vardı flash salonlar falan oraya dahi gitmez sokaklarda oyunlar oynardık küçük yaşta sigara içiyorum diye babamın samimi olmayan arkadaşı ağzımı yüzümü hoşaf etti.
Sonra babamın yanına götürdü ben zannediyom ki babam haddini bildirecek hiç alakası yok bir de babam dövdü
@Lord Erenify hocamında yaşı genç gördüğüm kadarıyla ama hiçbir terbiyesizliğini veya laubaliliğini görmedim ki boşuna yönetime alınmamış. Genç var genç var işte hocam artık diyecek söz bulamıyorum birçoğuna
Aman aman tütütüh maşallah teknoloji forumdan da ayrılmaz inşallahAynen o da genç, okul çağında. Böyle küçük olup da olgun adam bulmak cidden zor. Dur nazar değdirmeyelim.
Ayrılmayı düşünmüyorum hocamAman aman tütütüh maşallah teknoloji forumdan da ayrılmaz inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.