Web Analytics

Tema düzenleyici

itopya Haftasonu Fırsatları!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemalettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 193

kemalettin

TFC Üye
Tepki Skoru
121
1/3
Konu sahibi
Merhaba TeknolojiForum ailesi itopya’da haftasonu fırsatlarına denk geldim.

3 adet Monitör, 2 adet Klavye, 6 adet Kulaklık, 1 adet Mousepad, 1 adet Fare modeli indirime girmiş. Sepete eklediğinizde indirimli fiyatı uygulanıyor.

Cuma 17:00’dan Pazar 23:59’a kadar geçerli işinize yarayan bir ürün olabilir bakmanızda fayda var 👀

Ürünlerini seviyorum, adamların çalışma sistemleri ve ürünlerinin kalitesi gerçekten çok güzel. Kampanyalarıda oldukça güzel. Alıcılara şimdiden hayırlı olsun.

Konu sahibi
Ürünlerini seviyorum, adamların çalışma sistemleri ve ürünlerinin kalitesi gerçekten çok güzel. Kampanyalarıda oldukça güzel. Alıcılara şimdiden hayırlı olsun.
Kesinlike kaliteli bir firma, indirim oranları pek yüksek değil ama yinede iş görür düzeyde :)

Kesinlike kaliteli bir firma, indirim oranları pek yüksek değil ama yinede iş görür düzeyde :)
Kendilerine mail atacağım sponsorluk için. Eğer çalışmak isterlerse banner reklam alanı karşılığında sponsorlu bir çekiliş düzenlemek istiyorum.

Teşekkürler haber verdiğin için! İhtiyacı olanlar kesinlikle göz atmalı, özellikle monitör ve kulaklıklar güzel fırsat olabilir. 👌

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri