Web Analytics

Tema düzenleyici

İstek, Şikayet ve Tavsiyeler Bölümüne Hoş Geldiniz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARM64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 697
ARM64 bilgilendirmeden dolayı çok teşekkür ederiz. Koyu renk temamız mevcut. Dilerseniz temayı komple kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Kategoriler konusunu dikkate alacağım.

Hocam bu koyu tema dediğiniz daha çok mor rengin tonlarına hakim. Benim kastettiğim koyu siyah - gri ve AMOLED ekranlara uygun bir tema idi.
Anladım hocam, renk değişimi yapılıyor site içerisinde fakat o da tatmin edici olmaz ise koyu temayı düzenlemeye çalışabilirim.

Çok teşekkür ederim hocam tek tek ilgileneceğim yazdıklarınız ile, ana kategori başlıkları ile uğraşıyorum. Ardından dediklerinize el atacağım.

Tapatalk desteği yok sanırım. Ücretsiz se koyma imkanı varmı peki?
Hocam tapatalak uygulamasını eskiden bizler siteler responsive (mobil uyumlu) olmadan önce kullanırdık :) şu an tüm siteler mobil uyumlu, vBulletin 3.8x forum sitemde kuruluydu eskiden.

Tapatalk her türlü mobil siteden daha pratik çoğu insan için. Mobil uyumluluk sadece siteyi daha dar alana sıkıştırıyor kullanım sıkıntı.
Doğrudur hocam, yalan yok 10 yıldır sanırım kurmadım tapatalk ve çok uzun yıllar sonra sizden duyduğum zaman şaşırdım valla. Performansı eskiden çok iyidi ama responsive tamamen bitirdi. Yine de kontrol edeceğim hocam sizin için

Mümkün hocam MrtAltg fakat öncelik forum istatistikleri oluyor kullanıcıların ve ziyaretçilerin. Alınmasında bir şey yok, yapılabilir fakat forum yapısına pek uymayabilir. Hatta bir dönem orayı kaldırmayı düşünüyordum, @Graveworm ikna etti :) Yeni konu aç alanına arama butonu ekleyeceğim. O da aklımda bu arada.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri