Web Analytics

Tema düzenleyici

iPhone Teknik Servis tavsiyesi olan var mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemalettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 986

kemalettin

TFC Üye
Tepki Skoru
121
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
1/3
Konu sahibi
Merhabalar, zamanında forumda konusunu açmış olduğum iPhone XS'im yavaş yavaş emekliye gidiyor
https://www.teknolojiforum.com/konu/iphone-xs-hakkinda-yorumlarim.14/ ekrandan patlak vermeye başladı.

WhatsApp Image 2024-07-31 at 19.31.08.webp

Kayseri civarı teknik servis tanıdıklarınız var mıdır ?

Çok geçmiş olsun kemalettin daha önce konuda sorduğum gibi düşme sonucu mu oldu yoksa durduk yere mi oldu bu durum?

Kayseri'de iPhone teknik servisi var alpaslan mahallesi tramvay durağının tam karşısında ama çok astronomik rakam talep ederler diye düşünüyorum (yine de bir sormak lazım) eğer dışarıdaki piyasaya göre fiyat veriyorlar ise 3 aşağı 5 yukarı bakma direkt orijinal servisinde değişim yaptır.

Konu sahibi
Çok geçmiş olsun kemalettin daha önce konuda sorduğum gibi düşme sonucu mu oldu yoksa durduk yere mi oldu bu durum?

Kayseri'de iPhone teknik servisi var alpaslan mahallesi tramvay durağının tam karşısında ama çok astronomik rakam talep ederler diye düşünüyorum (yine de bir sormak lazım) eğer dışarıdaki piyasaya göre fiyat veriyorlar ise 3 aşağı 5 yukarı bakma direkt orijinal servisinde değişim yaptır.
800 'den başlayıp 4500₺ 'ye kadar fiyat veren var 4500₺ fiyat veren ise Orjinal Kendi ekranı olduğu için o fiyatı istiyor muhtemelen bir kaç yerden fiyat alıp yaptıracağım ama ya.

Bence yarın mesai saatleri içerisinde Zentech ara fiyat al derim, o kadar parayı Zentech veriyorsa direkt Apple servisinde yaptırman çok daha mantıklı.

Tam belirttiğim adres içerisinde Apple servisi var ama :) ben Airpods kulaklığımı vermiştim çok iyi hatırlıyorum, ülkemizin gündemi gibi bazı şirketlerin kararı o kadar hızlı değişiyor ve gelişiyor ki...

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri