Web Analytics

Tema düzenleyici

IPhone 17'den Beklentileriniz Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 561

bha

TFC Üye
Tepki Skoru
59
Telefon
Belirtmemiş
İşletim Sist
Belirtmemiş
1/3
Konu sahibi
Açıkçası daha tam anlamıyla 16 serisini özellikle pro max'ı ülkemizde bulamazken bunu sormak için biraz erken ama sizce köklü bir değişiklik olur mu?

13 Pro Max ve 15 Plus kullanıyorum. 13 şahsi telefonum ve 15 iş yeri verdi. Açıkçası ikisinin arasında uçurum bi fark yok ve 16'yla da aralarında bi fark yok gibi geliyor bana o yüzden 17 bekleme kararı aldım ve 13 pro max'ımı satmadım. Zamanında 13 pro max'ı 18'e aldım ve şuan değiş tokuşta media markt ve Troy 40 küsür sayıyor.

Ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi
Tamamdır hatırlatmaya alıyorum 6 ay sonra tekrar soracağım :D muhtemelen benim gibi her konuda pilden şikayetçi olacaksındır :D
Abi pilden neden şikayetçisin ki gerçi pro Max ile arasında fark vardır herhalde. Bende 13 pro Max var. Türkiye'ye geldiği gün 18bin'e aldım. Kaç sene oldu inan bilmiyorum ama cihaz hala 2 gün şarj etmesem yetiyor. Uygulamaların çoğu bildirime ve arka plan çalışmaya kapalı. 1 gün dolu dolu kullanımda yetiyor.

Konu sahibi
Ben anlamıyorum kardeşim aldığım tüm iPhone cihazlarda pil sorunu yaşıyorum. Sadece iPhone 7 cihazımın pil sağlığı çok gitti. 4 yıl sonunda %90 aşağı düşmüştü. Şimdiki üretilen iPhone telefonları maalesef sevmemeye başladım. Artık ölümüne Samsung :)

Kaç yıl oldu bilmiyorum ama 88 şarj sağlığım şuan. Bundan önce X kullanıyordum. Onunda baya ömürlü kullanmıştım.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri