O zaman pilinden de memnunsun?Bir beklentim yok ben 13'üm ile mutluyum![]()
Tamamdır hatırlatmaya alıyorum 6 ay sonra tekrar soracağım1 ay önce değişim kampanyasıyla 11'den 13'e geçtim şuan pil sağlığı %100 olduğu için 1 günü rahat çıkarıyor. 6 ay sonra bu soruyu tekrar sorarsan yanıtım farklı olabilir![]()
Ben anlamıyorum kardeşim aldığım tüm iPhone cihazlarda pil sorunu yaşıyorum. Sadece iPhone 7 cihazımın pil sağlığı çok gitti. 4 yıl sonunda %90 aşağı düşmüştü. Şimdiki üretilen iPhone telefonları maalesef sevmemeye başladım. Artık ölümüne SamsungAbi pilden neden şikayetçisin ki gerçi pro Max ile arasında fark vardır herhalde. Bende 13 pro Max var. Türkiye'ye geldiği gün 18bin'e aldım. Kaç sene oldu inan bilmiyorum ama cihaz hala 2 gün şarj etmesem yetiyor. Uygulamaların çoğu bildirime ve arka plan çalışmaya kapalı. 1 gün dolu dolu kullanımda yetiyor.
Dediğim gibi en güzel pili iPhone 7 cihazımda yakaladım, onun harici tüm telefonlarımda pil sağlığı gidiyor. Aklımda Samsung S24 Ultra var, bakalım artık ne zaman alırsam.Kaç yıl oldu bilmiyorum ama 88 şarj sağlığım şuan. Bundan önce X kullanıyordum. Onunda baya ömürlü kullanmıştım.
Bu konuda hemfikirim, çok astronomik rakamlara sahip telefon modelleri. Ben de fiyat performans olarak tercih ediyorsanız android tercih edin abi gerisi hikaye, demem için zaman sayıyorum"IPhone 17'den Beklentileriniz Neler?" Önceki modele göre çok daha pahalı olma özelliği daha da ön plana çıksın ki, F/P android tarafında yalnız kalmayalım. Telefon değil, 2. el araba alıyoruz sanki.
Asla, hayatta almamTevfik satın almasın.
Pilinden şikayet etmemen beni hergeçen gün şaşırtıyor, sanırım yeni ve en son model olmasından kaynaklıBir Apple kullanıcısı olarak 2026 yılında çıkacak 17. model için ekran yenileme hızının 120hz olmasını beklemek bana dokunmaya başladı.
Aha aynı problemi yaşıyor kardeşim, inan aynı durumdayız. Geçtiğimiz haftalarda 1 defa şarj ettim süper dedim, sonra baktım telefon uçak modundaymışPil de ayrı sıkıntı tabi nasıl etmeyelim. Günde 3 kez şarj ediyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.