Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

IPhone 17'den Beklentileriniz Neler?

bha

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
Puan 18
Çözüm 0
@bha
Açıkçası daha tam anlamıyla 16 serisini özellikle pro max'ı ülkemizde bulamazken bunu sormak için biraz erken ama sizce köklü bir değişiklik olur mu?

13 Pro Max ve 15 Plus kullanıyorum. 13 şahsi telefonum ve 15 iş yeri verdi. Açıkçası ikisinin arasında uçurum bi fark yok ve 16'yla da aralarında bi fark yok gibi geliyor bana o yüzden 17 bekleme kararı aldım ve 13 pro max'ımı satmadım. Zamanında 13 pro max'ı 18'e aldım ve şuan değiş tokuşta media markt ve Troy 40 küsür sayıyor.

Ne düşünüyorsunuz?

Bence genel Apple kullanıcıların tek şikayeti ekran yenileme hızı ve batarya olayı. Bunlar dışında herhangi bir sıkıntısı yok galiba telefonun.

• Beğen
Tepkiler: bha
Batarya olacaktır hocam, planlı eskitmeyi artık bırakılmış olmasıdır.

Şimdi ben bir şey diyeceğim ama herkes anlayacak zaten🙄

Hiçbir beklenti içerisinde değilim. 15’de kullandım sattım şuan 13 kullanıyorum. Değişmeye değer bir şey göremiyorum ortada.

13 serisinden bu yana gerek tasarım gerekse işlevsellik açısından köklü bir değişiklik görmedim. Evet detay değişimler var ama “bu cihaz kaçmaz kesin almalıyım” diyecek hiçbir özellik ve değişiklik görmedim.

17 serisinde ise eğer yaparlar ise düz versiyonunda ekran yenileme hızını 120HZ yapabilir. Android camiasında 5000₺’lık cihazda olan özellik. Apple’a gelirse yeni sayılır. :)

Bir beklentim yok ben 13'üm ile mutluyum 🙂

O zaman pilinden de memnunsun? :D
1 ay önce değişim kampanyasıyla 11'den 13'e geçtim şuan pil sağlığı %100 olduğu için 1 günü rahat çıkarıyor. 6 ay sonra bu soruyu tekrar sorarsan yanıtım farklı olabilir 😂

1 ay önce değişim kampanyasıyla 11'den 13'e geçtim şuan pil sağlığı %100 olduğu için 1 günü rahat çıkarıyor. 6 ay sonra bu soruyu tekrar sorarsan yanıtım farklı olabilir 😂
Tamamdır hatırlatmaya alıyorum 6 ay sonra tekrar soracağım :D muhtemelen benim gibi her konuda pilden şikayetçi olacaksındır :D

Şu aralar hayatta ilgimi çeken çok az şey kaldı. iPhone ya da bir başka şeyden beklentilerim değil hayattaki beklentilerimi ne kadar düşüreceğim, oraya odaklanmış durumdayım 😪

Tamamdır hatırlatmaya alıyorum 6 ay sonra tekrar soracağım :D muhtemelen benim gibi her konuda pilden şikayetçi olacaksındır :D
Abi pilden neden şikayetçisin ki gerçi pro Max ile arasında fark vardır herhalde. Bende 13 pro Max var. Türkiye'ye geldiği gün 18bin'e aldım. Kaç sene oldu inan bilmiyorum ama cihaz hala 2 gün şarj etmesem yetiyor. Uygulamaların çoğu bildirime ve arka plan çalışmaya kapalı. 1 gün dolu dolu kullanımda yetiyor.

Abi pilden neden şikayetçisin ki gerçi pro Max ile arasında fark vardır herhalde. Bende 13 pro Max var. Türkiye'ye geldiği gün 18bin'e aldım. Kaç sene oldu inan bilmiyorum ama cihaz hala 2 gün şarj etmesem yetiyor. Uygulamaların çoğu bildirime ve arka plan çalışmaya kapalı. 1 gün dolu dolu kullanımda yetiyor.
Ben anlamıyorum kardeşim aldığım tüm iPhone cihazlarda pil sorunu yaşıyorum. Sadece iPhone 7 cihazımın pil sağlığı çok gitti. 4 yıl sonunda %90 aşağı düşmüştü. Şimdiki üretilen iPhone telefonları maalesef sevmemeye başladım. Artık ölümüne Samsung :)

Ben anlamıyorum kardeşim aldığım tüm iPhone cihazlarda pil sorunu yaşıyorum. Sadece iPhone 7 cihazımın pil sağlığı çok gitti. 4 yıl sonunda %90 aşağı düşmüştü. Şimdiki üretilen iPhone telefonları maalesef sevmemeye başladım. Artık ölümüne Samsung :)

Kaç yıl oldu bilmiyorum ama 88 şarj sağlığım şuan. Bundan önce X kullanıyordum. Onunda baya ömürlü kullanmıştım.

Kaç yıl oldu bilmiyorum ama 88 şarj sağlığım şuan. Bundan önce X kullanıyordum. Onunda baya ömürlü kullanmıştım.
Dediğim gibi en güzel pili iPhone 7 cihazımda yakaladım, onun harici tüm telefonlarımda pil sağlığı gidiyor. Aklımda Samsung S24 Ultra var, bakalım artık ne zaman alırsam.

"IPhone 17'den Beklentileriniz Neler?" Önceki modele göre çok daha pahalı olma özelliği daha da ön plana çıksın ki, F/P android tarafında yalnız kalmayalım. Telefon değil, 2. el araba alıyoruz sanki.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri