Web Analytics

Tema düzenleyici

iPhone 16 Serisinin OLED Ekran Tedarikçileri Belli Oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 604
LG ekran konusunda çok iyi, bildiğim kadarı ile Dünya'nın %70 oranında panelleri LG üretiyordu?

Tarafımız belli oldu. 13 Pro Max kullanan biri olarak yine Pro Max'den yana şansımı deneyeceğim. (Fiyata bağlı olarak tabi)
13 Pro Max çok büyük geliyor bana :) aslında satın aldığım dönemlerde hemen hemen aynı fiyatlarda idi ben de mini 256 GB almıştım.

Bir önceki telefonum X'di. Apple ürünlerinde kullandığım en iyi ve en uzun süre güncelleme alan bir telefondu. Yalnız ekran küçüklüğünden dolayı bir çok işimi hallederken problem yaşadığımı fark ettim. Yalnız almış bulunduğum için bir süre daha kullanmaya devam etmek zorunda kaldım.
X modellerini ben beğeniyordum bayağı, elbette yapmış olduğunuz iş büyük ekran gerektiriyor ise size küçük ekranlar işkence gibi gelir.

13 mini cihazımdan önce 11 kullanıyordum ve düz 11 olmasına rağmen çok büyük geliyordu. 11 öncesinde ise iPhone 7 kullandım 6 yıl kadar :) En sevdiğim iPhone cihazlarım ise 5 ve 5s diyebilirim.

Zamanında 5s çok almak istiyordum ama o dönemler aile fertlerine bağlı olduğum ve bir hediyenin karşılığını vermem gerektiği için almamışlardı :D
5 kullanıyordum, 5s cihazını o dönem bir arkadaşım hediye etmek istedi ve kabul etmemiştim. Cihaz çok hoşuma gitmişti, içimde uhte kalmaması için gidip satın almıştım :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri