Web Analytics

Tema düzenleyici

iOS 18 duyuruldu ve gelen özellikler!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ufuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 685

Ufuk

TFC Üye
Tepki Skoru
103
Üyelik Yaşı
1 Yıl 5 Ay 11 Gün
1/3
Konu sahibi
1.webp

2.webp

iOS 18 duyuruldu ve yeni gelen özellikler aşağıdaki gibi olacak.

- Ana ekranda uygulama dizilimi artık istendiği gibi düzenleniyor
- Uygulama renkleri değiştirilebiliyor
- Kontrol Merkezi tamamen özelleştirilebiliyor
- Kilit ekranında flaş ve kamera değiştirilebilecek
- Uygulama gizleme özelliği geldi
- Mesajlar uygulamasında tapback animasyonları renklendi ve sayısı çoğaldı
- Mesajı zamanlama özelliği geldi
- Metin düzenleme (kalın, italik) özellikleri geldi

Yeni yapay zekasını test etmeyi çok istiyorum, elbette bunu beta sürümü yerine kararlı sürüm ile yapmayı istiyorum.

Geçtiğimiz günlerde çok uzun yıllardır Apple ürünü kullanan sağlam iPhoneci abimiz ile diyaloğa girdim, android telefonlardan kaçarken iPhone telefonlarımız android oldu diyordu. Bu sözü sizce ne kadar doğru?

Açıkçası iOS 18 ile çok eleştiri alsa da Apple, bence güzel bir güncelleme oldu. Telefonu daha efektif hale getirdiğini düşünüyorum. Daha pratik bir hale geldi bence iOS. Yeni özelliklerin çoğunu aktif olarak kullanıyorum.

Açıkçası iOS 18 ile çok eleştiri alsa da Apple, bence güzel bir güncelleme oldu. Telefonu daha efektif hale getirdiğini düşünüyorum. Daha pratik bir hale geldi bence iOS. Yeni özelliklerin çoğunu aktif olarak kullanıyorum.
iPhone kullanıcısıyım ve en sevmediğim özelliği maalesef pil ömrü. 1 yıllık telefonum hiçbir şey yapmama rağmen %85'e düşüyor. Pil konusunda iyileştirme yapmazlar ise benim gibi birçok kullanıcısını kaybedecek Apple.

Samsung S serileri çok fazla dikkatimi çekiyor. S24 ultra özellikle :)

Bilemiyorum bu nasıl mümkün ama kullanım alışkanlığımız fark ediyor sanırım bu konuda. Ben de 1,5 yıl önce mevcut iPhone’dan daha üst modele geçtim ve şarj konusunda bu durumu henüz yaşamadım. İlk günkü gibi pil performansı. Ama şarj her zaman en çok şikayet edilen konu iPhone tarafında. :)

Android tarafında hiç amiral gemisi ürün kullanmadım. Yaklaşık 13 yıldır iPhone kullanıyorum stabil OS’e alıştırdı bizi Apple. :) Nedense android tarafında en baba telefonu da alsam bir süre sonra kasmaya başlayacakmış önyargısı var bende de hala. :)

Ben de yıllardır iPhone kullanırım fakat pil seviyesi beni çok mağdur ediyor maalesef, her geçen gün daha çok geriyor.

Android kullananlara nasıl kullanabiliyorsunuz vs. diyordum fakat giden şarjlarını gördüğüm zaman bence en mantıklı tercih kesinlikle en güncel versiyone sahip android bir cihaz. S24 ultra bunlardan birisi, telefonu bayağı inceledim ve özellikleri muhteşem.

Ben özellikle 7 ve X serisinde batarya sorunu yaşadım ama sonrasında bu konuda memnun kaldım. S24 bir tanıdıkta var, gerçekten uçak gibi cihaz ama sanırım ben iPhone’dan devam edeceğim gibi hocam. :D

Ben özellikle 7 ve X serisinde batarya sorunu yaşadım ama sonrasında bu konuda memnun kaldım. S24 bir tanıdıkta var, gerçekten uçak gibi cihaz ama sanırım ben iPhone’dan devam edeceğim gibi hocam. :D
iOs işletim sistemini gerçekten seviyorum fakat beni çok soğuttu. Bu arada kullandığım telefon 13 mini, muhtemelen bu yüzden gitmiyor pil :)

Arkadaşımda 12 mini var, 3 yılın sonunda %88 düştü pili. Ve benden çok daha fazla uğraşan birisi.

iOs işletim sistemini gerçekten seviyorum fakat beni çok soğuttu. Bu arada kullandığım telefon 13 mini, muhtemelen bu yüzden gitmiyor pil :)

Arkadaşımda 12 mini var, 3 yılın sonunda %88 düştü pili. Ve benden çok daha fazla uğraşan birisi.
Hem cihazdan hem de kullanım alışkanlığından dolayı fark ediyor sanırım hocam. :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri