Web Analytics

Tema düzenleyici

Interstellar Filmini İzleyen Var Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Her gece uyumadan önce mutlaka müziğini dinlerim. Piyanolara karşı ayrı bir zaafım var, bununda sebebi tamamen Piyanist filmi. Çok yaşlıymışım gibi konuşuyorum belki ama o dönem sinema onay vardı ve piyanist filmini izlediğimde müziklerine hayran kalmıştım.

Bu arada bilim kurgu filmlerini pek sevmem, yalan yok. Fakat en sevdiğim bilim kurgu filmi kesinlikle Interstellar diyebilirim. Peki siz izlediniz mi? Filmin devamı sizce gelmeli mi? Yoksa efsane olarak bu film kalmalı mı diyorsunuz? Ayrıca bir saatlik rahatlatıcı bir Interstellar soundtrack ekleyeyim :)

Konu sahibi
Filmi izledim, sonundan çok fazla bir şey anlamadım, filmin uzunluğundan dolayı tekrar izlemeye cesaret edemedim. Ama baş roller inanılmazdı cidden. Ayrıca yaşlıysak da yaşlıyız, ne yapalım yani? :D Piyanist filmi de efsanedir...
Zaman bulduğunda hiç kaçırma derim ve tekrar izlemeni tavsiye ederim😀 açıkçası ben film izlerken bilgisayarı kapatır, telefonu uçak moduna alırım. Tabii film çerezlik değilse :)

Hani bazı filmler olur, yemek yerken arkada sadece oynar. Onlara saygı duyarım ama önemsemem😂

Konu sahibi
Aksiyon ben de severim ama bilim kurguya pek alışamadım. Bazı izlediğim filmler çok abartı geliyordu. Eğer senaryo iyi ve çekimleri güzelse elbette izlerim, filmin sağlam bir matematiği olmalı :)

Çok klişe olacak belki ama; esaretin bedeli, umudunu kaybetme, amelie, yeşil yol gibi filmlere bayılırım :)

Konu sahibi
Bilim kurgu filmlerini severim ilk tercihlerim arasında olur. Ama İnterstaller bilimkurgunun dışına çıktı resmen beyin yakan filmler sıralamasında ilk sıraya oynadı.
Çok iyi değil mi ama? :) ben bu filmi izlediğim zaman hayran kalmıştım

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri