Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru İnstagram reels çıkması

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 28
Çözüm 0
@Logan
Arkadaşlar ben instagramı ağustos ayında kapattım eylülde öylesine hesap açtım, beğendiğim reelsleri görmek ve indirmek için açtım, neyse birşey fark ettim dün nöbette reels bakarken bir reels gördüm aşağı indirirken reelste bir travesti güvenlik arıyorum beni koruyacak 30.000₺ maaş veriyorum diye benim tanıdık güvenlik arkadaşlara attım esprisine neyse attım, ama sabaha kadar travesti reelsi denk geldi Türk yabancı, bir beğeni vs atmadım ama sürekli denk geldi sebep ne olabilir sadece bir video attım arkadaşlara, yani bana garip geldi.

Bu arada arama motorumu hiç sormayın o bambaşka atmamı isterseniz atarım, kötü bir paylaşım değil ama.

Hocam algoritma meselesi, neyi izliyor ve arkadaşlarına sunuyorsan sosyal medya algoritması devamlı onları çıkartıyor. Benim instagram keşfetim komple bisikletler dolu, başka hiçbir şey yok. Neden? Devamlı onları beğeniyorum, arkadaşlarıma gönderiyorum vs. algoritma devamlı onları çıkartıyor.

Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla manuel terapi videosunu beğendim, ana sayfam komple manuel terapicilerle doluydu.

Hocam algoritma meselesi, neyi izliyor ve arkadaşlarına sunuyorsan sosyal medya algoritması devamlı onları çıkartıyor. Benim instagram keşfetim komple bisikletler dolu, başka hiçbir şey yok. Neden? Devamlı onları beğeniyorum, arkadaşlarıma gönderiyorum vs. algoritma devamlı onları çıkartıyor.

Geçtiğimiz günlerde yanlışlıkla manuel terapi videosunu beğendim, ana sayfam komple manuel terapicilerle doluydu.
Allah Allah enteresan ama sadece paylaşım yaptım beğeni falan atmadım, bu gecede bakayım hala devam edecek mi?

Bana genelde dini reelsler geliyor veya güzel sözlerin motive edici sözlerin reelsleri geliyor bide bir çizgi film anime reelsleri.

Atıp atmamak değil de geçirilen süreye bakıyor olabilir. Kaydırma hızında belli videolarda 3-4 sn üzeri kaldığında bu tip olaylar denk gelebilir.

Atıp atmamak değil de geçirilen süreye bakıyor olabilir. Kaydırma hızında belli videolarda 3-4 sn üzeri kaldığında bu tip olaylar denk gelebilir.
O zaman ondan herhalde birkaç kişiye atmak için açınca böyle oldu, ama sabaha kadar benzer reelsler çıktı neyse artık onu öğreneyim dedim.

Sadece orada biraz oyalanmanız, sesli telaffuz etmeniz bile yeterli olabiliyor.
Beğeni, kaydetme gibi seçenekler etkili değil diye biliyorum. Arama kısmında da takip ettiğiniz ve reelslere göre öneriler düşer.

Instagram'ı açtıktan sonra profilinde sağ üst köşede yer alan üç çizgiye dokun. İçerik tercihlerini seçtikten sonra önerilen içeriği sıfırla seçeneğine dokun. Belki travestilerden kurtulursun. :D

Bu arada göndermen, beğenmen gerekmiyor. Kısa videoyu full izlersen bile karşına çıkabilir o tarz videolar.

Sadece orada biraz oyalanmanız, sesli telaffuz etmeniz bile yeterli olabiliyor.
Beğeni, kaydetme gibi seçenekler etkili değil diye biliyorum. Arama kısmında da takip ettiğiniz ve reelslere göre öneriler düşer.
Anladım tamam neyse değişir o zaman.

Ama şu var tek reels ile böyle oluyorsa işimiz var 3-5 arkadaşa bu reelsi atınca bunlar oluyorsa bu kadar süre eş dost telefona baksa sıkıntı tamam 3-5 arkadaş arasında döndürdüğümüz olay, telefonuma bakan herkese görünecek.

Instagram'ı açtıktan sonra profilinde sağ üst köşede yer alan üç çizgiye dokun. İçerik tercihlerini seçtikten sonra önerilen içeriği sıfırla seçeneğine dokun. Belki travestilerden kurtulursun. :D

Bu arada göndermen, beğenmen gerekmiyor. Kısa videoyu full izlersen bile karşına çıkabilir o tarz videolar.
İşte aradığım yorum 😂

Anladım tamam neyse değişir o zaman.

Ama şu var tek reels ile böyle oluyorsa işimiz var 3-5 arkadaşa bu reelsi atınca bunlar oluyorsa bu kadar süre eş dost telefona baksa sıkıntı tamam 3-5 arkadaş arasında döndürdüğümüz olay, telefonuma bakan herkese görünecek.
Hocam farklı hesaplarınız olsun ''fake'' oralardan yollarsınız ve normal kullanım için kişisel hesaba geçiş yaparsınız. İnstagramda geçiş yapmak çok kolay bir iş zaten. Tabii ki dilerseniz. Ben kategorileri ayırmak için en az 5 hesap açmışımdır.

Hocam farklı hesaplarınız olsun ''fake'' oralardan yollarsınız ve normal kullanım için kişisel hesaba geçiş yaparsınız. İnstagramda geçiş yapmak çok kolay bir iş zaten. Tabii ki dilerseniz. Ben kategorileri ayırmak için en az 5 hesap açmışımdır.
Ben bu kadar işle uğraşmak istemiyorum çokta anlamıyorum bu işlerden.

Ben bu kadar işle uğraşmak istemiyorum çokta anlamıyorum bu işlerden.
Demek istediğim sadece ayrı karalama hesabınız da olabilir.
Ben farklı amaçlarla kullanıyorum. Algoritmayla dans etmek için :) Tabii ki, nasıl isterseniz.

Transbirey diyelim diğer türlü hakaret gibi algılanabilir.

Instagram algoritması, izlediğin veya bir süre duraksadığın içeriklere göre sana benzer videolar gösterir. O reelsi izleyip arkadaşlarına attığın için benzer içerikler önüne düşmeye başlamış olabilir. Birkaç gün ilgini çekmeyen videoları hızlı geçip farklı içeriklere odaklanırsan algoritma zamanla değişir.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri