Yok bro, canım sıkıldı gittim dedim. Filmde sıkılmadımHocam o filmde sıkılınılır mı ya? Bu arada Forum Kayseri yetkililerini kınıyorum.
Kayseri'nin yazın kuru sıcağını bilmediğinden oohh atıp tut ne güzelBen olayı 2 sefer yanlış anlamışım.
Tek gittin de sıkıldın sandım.
Bir de kışın donuyoruz yazın terliyoruz sandım. Abi adamlar sizi düşünüyor işte, daha ne istiyorsun? Kışın sweetshirt altına bir tane tshirt giyeceksin tamam. Yazın da incecik bir uzun kollu alacaksın.![]()
Öyle deme cidden haklıyızAbi kuru sıcak, bilmem ne soğuğu. Siz neymişsiniz be? Bir sen bir de Ankara'lılar.![]()
Beni buradakiler ilgilendiriyorTürkiye demedim ki.![]()
Ben yazı seviyorum, bol güneş, deniz, kumsal... mis gibi hiç çıkmam denizden. Çıkar çıkmaz protein ağırlıklı besinler vs. Oh süperBana öyle bir soğuk lazım işte. 10 dakika elin açıkta kalsın soğuk çarpıyor hemen falan. Bayılırım öyle havalara. Yazdan nefret ederim, zaten kiloluyum oturduğum yerde terliyorum anasını satayım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.