Web Analytics

Tema düzenleyici

İcloud mail ve clash of clans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 179

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
Üyelik Yaşı
11 Ay 11 Gün
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar konunun yeri bura mı bilmiyorum ama, icloud mail kayıtlı clash of clans hesabım var bir süredir oynamıyordum, dün gece nöbette indirdim köyü yükle seçeneği çıktı neyse mail girdim sonra kod almak için icloud mail açtığımda kod gelmemişti, bulut tamamen dolu bu arada belki 5 GB den bile fazla dolu, ayrıca hiçbir Apple ürünüm yok.

Kodun gelmesi için ne yapmam lazım?

Arkadaşlar konunun yeri bura mı bilmiyorum ama, icloud mail kayıtlı clash of clans hesabım var bir süredir oynamıyordum, dün gece nöbette indirdim köyü yükle seçeneği çıktı neyse mail girdim sonra kod almak için icloud mail açtığımda kod gelmemişti, bulut tamamen dolu bu arada belki 5 GB den bile fazla dolu, ayrıca hiçbir Apple ürünüm yok.

Kodun gelmesi için ne yapmam lazım?

Bir şeyler silebilirsin. Bazen böyle durumlarda mailler spamlara düşebiliyor, oraya da bakabilirsin.

Oyunu biraz önce indirdim ama pek hoşuma gitmedi, tekrar sildim. Oynayan milyonlarca kişi vardır fakat benim pek hoşuma gitmedi.

Konu sahibi
Bir şeyler silebilirsin. Bazen böyle durumlarda mailler spamlara düşebiliyor, oraya da bakabilirsin.
Denedim olmadı ne yapacam bilmiyorum Apple ürünü olmadan bulut alamıyorum dimi?

Şaka maka en son çare iPhone 6s falan almak olacak eğer applesız bulut alınamıyor ise

Konu sahibi
Hocam selamlar. Appel cihazına gerek yok. 5 GB alan maalesef yetmiyor, fazlasıyla mail biriktiyse sırf mailler bile doldurabiliyor o alanı. Bilgisayarınızdan icloud.com'a gidip apple hesabınızla oturum açın ve sağ üstteki + butonun yanındaki noktalı yere tıklayın. Açılan menüde aşağıdaki kısımdan iCloud planınızı yükseltebilirsiniz. 50 GB'lık base paket yeterli olacaktır. Aylık 25 TL tutarında bu paket.

Screenshot_5.png

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri