Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülkelerine dönen Suriyeli sayısını açıkladı.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Ne kadar doğrudur orasını bilemem, fakat bana oldukça az geldi. Gelirken 30-40 binlik tayfalar halinde geliyorlardı. Çoğu kişi burada iş güç (!) sahibi bile oldu. Buradaki düzenlerini bırakıp nasıl giderler artık Allah bilir...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bence sayı doğru, her şeye muhalefetsin be kardeşim. Geldiklerinde yürüyerek geliyorlardı, dönüşlerde arabayla gittiler😎 en az 5 kişi olsa arabanın içinde Dünya adam yapar. Nasıl tepki gösterdim ama sana, anladın değil mi?😀

Suriyedeki Suriyeliler: ne kadar rahat hayat yaşıyorsunuz arabanız eviniz işiniz refahınız var, bizde gelmek istiyoruz.

Türkiyede ki Suriyeliler: kardeşim bura berbat çok zorluk çekiyoruz Türkiye battı gelmek istiyoruz ama bizim burada kurulu düzenimiz var o yüzden gelemiyoruz.

Türkiye Almancı mevzusu :)

Yandan yalaka medyasından gerçekleri yansıtan haber, görülmüş bir şey değildir. Dönen varsa -ki inanmıyorum, öyle olsa iç karışıklık/belirsizlik içerisindeki ülkeye kimse dönmek istemez.

Akıl var mantık var.. ABD & İsrail maşası teröristler halk kurtuluş hareketi gibi gösteriliyor ve öyle tanıtılıyor, Afganistan'daki taliban rejimi gibi şeriatı getirmek isteyecek olan HTŞ'li teröristler yavaş yavaş emellerini hayata geçirirken, Türkiye'de bulunan hangi Suriye'li ülkesine dönmek ister!..

Yandan yalaka medyasından gerçekleri yansıtan haber, görülmüş bir şey değildir. Dönen varsa -ki inanmıyorum, öyle olsa iç karışıklık/belirsizlik içerisindeki ülkeye kimse dönmek istemez.

Akıl var mantık var.. ABD & İsrail maşası teröristler halk kurtuluş hareketi gibi gösteriliyor ve öyle tanıtılıyor, Afganistan'daki taliban rejimi gibi şeriatı getirmek isteyecek olan HTŞ'li teröristler yavaş yavaş emellerini hayata geçirirken, Türkiye'de bulunan hangi Suriye'li ülkesine dönmek ister!..
Bu işte çok büyük tezatlık var hiçbir Müslüman şeriat istemiyor hatta ülkesinden kaçıyor Türkiye Avrupa Norveç İsveç Danimarka vs ama kaçtığı yerde şeriat çığırtkanlığı yapıyor.

Örneklendirecek olursak, 1 milyon suriyeli 1 milyon Afgan şeriat korkusu ile ülkesinden kaçıyor, Norveçe gidiyor sayıca çoklar Norveçe birşekilde şeriat getirseler bu sefer Norveç ten yürüye yürüye Danimarkaya kaçarlar bu sefer oraya şeriat çığırtkanlığı.

Hepsi böyle, Türklerde böyle bugün şeriat gelsin laiklik kalksın diye çığırtkanlık yapıyorlar cidden gelse ilk şeriat isteyenler kaçacak ülkeden.

Söylenecek çok şey varda neyse

Konuyu Kimler Okuyor

Geri