Web Analytics

Tema düzenleyici

İçilebilir Kur'an ayetleri satılmaya başladı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 468

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Konu sahibi
Çok haklısınız hocam. Yani gerek var mı böyle bir şeye diye sorgulamıyor kimse. Şimdi misal bunun kime ne gibi bir faydası olabilir? Kitabın içinde yazanları, felsefesini, dinin gerekliliklerini anlamadıktan ve yaşamına katmadıktan sonra matbaa kağıdını ha içmişsin ha yemişsin ne fark eder ki değil mi?

Gerçekten ahmaklık, ahrazlık bu yapılan ya. İslamiyet'e, temsil ettiği ve anlatmaya çalıştığı şeylere saygısızlık.

Hocam Kur'an okumak yerine yutuyorlar işte. Vakit kaybı olarak görüyorlar Kur'an'ı okumayı. Bunu yapan insanların alayı da hac-umre deli gibi geziyordur...

Konu sahibi
Hollanda'da ortaya çıkan birşeyden nasıl bir algı beklemeliyiz? Kapitalist duygularla, ne kadar çok götürürsek müslümanlardan o kadar iyi ya da ne kadar işin maneviyatını maddiyata dökebiliriz diyorlar herhalde.

Suudi Arabistan diyor ama. 🤔

Konu sahibi
Konu sahibi
Hocam sadece istihbarat için yüklü. Valla sen haberi paylaşmadan en son ne zaman X'e girdim bilmiyorum 🤣 Instagram ve Twitter yorumları bağımlılık yapıyor. Sürekli ağır eleştiriyorum hesabı uçuracaklar yakında. Abimin inşaat grubunda bile yorumlar efsane burası ne ki 😂😂😂

X için demiyorum, attığın sitedeki yorumlara baktım da, şok yani...

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri