Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber İçilebilir Kur'an ayetleri satılmaya başladı.

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
63
Yani birisi bana şu herifin Kur'an yırtan adamdan farkını anlatabilir mi? Cidden "Islam'a en çok zarar veren Müslümanlardır" diye boşuna demiyorlar.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Akıl tutulması, ahmaklık ve kapitalist bir sömüründen başka bir şey değil. Bir röportaj izlemiştim geçmiş zamanların birinde. Röportaj veren kişi şu cümleyi kurmuştu: "Ben müslümanların Allah'ına değil, İslamiyet'in Allah'ına inanıyorum."

Gerçekten bu cümleyi çok iyi idrak ediyor insan böyle şeyler gördükçe. Din denen kavram zamanla yozlaşmaz, insanlar onu yozlaştırır zannımda. Gerçekten hayret ediyor insan. Allah ıslah eylesin ne diyelim.

Bu tür olaylar, gerçekten İslam’a zarar veren yanlış anlayışların ve uygulamaların bir yansıması. Kur'an'ı doğru anlamak ve saygı göstermek en önemli şey, ticari amaçlarla kullanılması kabul edilemez.

Akıl tutulması, ahmaklık ve kapitalist bir sömüründen başka bir şey değil. Bir röportaj izlemiştim geçmiş zamanların birinde. Röportaj veren kişi şu cümleyi kurmuştu: "Ben müslümanların Allah'ına değil, İslamiyet'in Allah'ına inanıyorum."

Gerçekten bu cümleyi çok iyi idrak ediyor insan böyle şeyler gördükçe. Din denen kavram zamanla yozlaşmaz, insanlar onu yozlaştırır zannımda. Gerçekten hayret ediyor insan. Allah ıslah eylesin ne diyelim.
Özellikle bunun gibi tipler yüzünden din gerçek anlamda zarar görüyor ve yıpranıyor. Dine yeni girecek kişiler bile biraz araştırma yapıp bunun gibi tabiri caizse ''ahmak'' insanları görünce dinden soğur. Yazdıklarınıza katılıyorum, şimdiki çoğu ben Müslümanım diyen insanlar dinden çok batıl inançlara inanıyorlar maalesef.

Özellikle bunun gibi tipler yüzünden din gerçek anlamda zarar görüyor ve yıpranıyor. Dine yeni girecek kişiler bile biraz araştırma yapıp bunun gibi tabiri caizse ''ahmak'' insanları görünce dinden soğur. Yazdıklarınıza katılıyorum, şimdiki çoğu ben Müslümanım diyen insanlar dinden çok batıl inançlara inanıyorlar maalesef.

Çok haklısınız hocam. Yani gerek var mı böyle bir şeye diye sorgulamıyor kimse. Şimdi misal bunun kime ne gibi bir faydası olabilir? Kitabın içinde yazanları, felsefesini, dinin gerekliliklerini anlamadıktan ve yaşamına katmadıktan sonra matbaa kağıdını ha içmişsin ha yemişsin ne fark eder ki değil mi?

Gerçekten ahmaklık, ahrazlık bu yapılan ya. İslamiyet'e, temsil ettiği ve anlatmaya çalıştığı şeylere saygısızlık.

Hiçbir kutsal kitabın bu duruma düşmesini istemem. Yapılan şey kötü maalesef, çok kötü.

Çok haklısınız hocam. Yani gerek var mı böyle bir şeye diye sorgulamıyor kimse. Şimdi misal bunun kime ne gibi bir faydası olabilir? Kitabın içinde yazanları, felsefesini, dinin gerekliliklerini anlamadıktan ve yaşamına katmadıktan sonra matbaa kağıdını ha içmişsin ha yemişsin ne fark eder ki değil mi?

Gerçekten ahmaklık, ahrazlık bu yapılan ya. İslamiyet'e, temsil ettiği ve anlatmaya çalıştığı şeylere saygısızlık.

Hocam Kur'an okumak yerine yutuyorlar işte. Vakit kaybı olarak görüyorlar Kur'an'ı okumayı. Bunu yapan insanların alayı da hac-umre deli gibi geziyordur...

bizim milllet üzerinde arapça yazı gördüğü şeylere içten içe sempatiklik duyar sever ve saklar üzerinde ne yazdığını bilmez.
İran sigara kağıdını saklayan insanlar mevcuttu.

Neyse yeni nesil siyasal islamcılar üzerinden yüklü miktarda para kazanmak için ideal bir girişim gibi duruyor.

Umarım ülkemizde güzelce patlama yaratırda girişimci bir arkadaş zengin olur gül aromalı içecekler ile kalpte kazanır :D

Hollanda'da ortaya çıkan birşeyden nasıl bir algı beklemeliyiz? Kapitalist duygularla, ne kadar çok götürürsek müslümanlardan o kadar iyi ya da ne kadar işin maneviyatını maddiyata dökebiliriz diyorlar herhalde.

Hollanda'da ortaya çıkan birşeyden nasıl bir algı beklemeliyiz? Kapitalist duygularla, ne kadar çok götürürsek müslümanlardan o kadar iyi ya da ne kadar işin maneviyatını maddiyata dökebiliriz diyorlar herhalde.

Suudi Arabistan diyor ama. 🤔

Suudi Arabistan diyor ama. 🤔
Quranfi Büyür incele hocam.
Screenshot_2025-01-08-19-10-32-454_com.twitter.android.jpg

Olm millet kafayı yemiş. Yorumları okudun mu hocam sitede? Cidden inanılmaz. Alt tarafı suya dayanıklı olan kağıt üzerine incecik çıkarılmış Kur'an'dan ayetler var. Shsjhahshha
Hocam sadece istihbarat için yüklü. Valla sen haberi paylaşmadan en son ne zaman X'e girdim bilmiyorum 🤣 Instagram ve Twitter yorumları bağımlılık yapıyor. Sürekli ağır eleştiriyorum hesabı uçuracaklar yakında. Abimin inşaat grubunda bile yorumlar efsane burası ne ki 😂😂😂

Konuyu Kimler Okuyor

Geri