Web Analytics

Tema düzenleyici

Heyecanla beklediğim filmlerin fragmanları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 339

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet arkadaşlar bilen bilir. İnanılmaz fazla film ve dizi izlerim. Mümkün olduğunca ve gitmeye değerse de sinemaya giderim. Ama çoğu zaman pahalı olmasından dolayı sinemaya gitmemeyi tercih edip internetten izliyorum. Lise birazcık uzun olabilir, lütfen maruz görünüz. :)

Bu arada sizin de beklediğiniz filmler varsa benimkiler dışında lütfen paylaşın!

Şimdi bir kaç ay içerisinde sinemaya girecek olan ve benim de sabırsızlandığım filmlerin fragmanlarını sizlerle paylaşmak istedim.

Jurassic World Rebirth

The Fantastic Four: First Steps

Final Destination Bloodlines

The Gorge

Attack on Titan: THE LAST ATTACK

Mission: Impossible - The Final Reckoning

Warfare

How To Train Your Dragon

Den of Thieves 2: Pantera

Thunderbolts

28 Years Later

F1

Adam ağır Marvelci çıktı😀 bilim kurgu pek sevmiyorum ama denk gelirse izlerim elbette.

Konu sahibi
Marvel'ci değil de bilim kurgu manyağı olduğum doğrudur. :D
Peki, kafa rahat mı gerçekten? Ben odaklanma sorunu yaşıyorum sürekli. Tek başıma izlersem aşırı sıkılıyorum. En büyük ikinci hedefim yıl 2099'da evlendiğim yapay zekayla film izleyebilmek 🤣

Konu sahibi
Peki, kafa rahat mı gerçekten? Ben odaklanma sorunu yaşıyorum sürekli. Tek başıma izlersem aşırı sıkılıyorum. En büyük ikinci hedefim yıl 2099'da evlendiğim yapay zekayla film izleyebilmek 🤣

Kafamın rahat olması için bir şeyler izliyorum zaten. Mesela 2 hafta önce Criminal Minds diye bir diziye başladım 17 sezon, sezon başı da 24 bölüm var. Yoksa kafayı yerim oturduğum yerde.

Konu sahibi
Ben de Black Rain'in (1989) 4K Blu-Ray'ini bekliyorum ama ne zaman çıkacak... Sinemaya hiç gitmiyorum bunun yerine 4K Blu-Ray'den izliyorum.

Sinemaya en son Dune filmi için gitmiştim. Uyuyakalmıştım ya. Büyük bir hayal kırıklığıydı benim için film. :D

Konu sahibi
Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri