Web Analytics

Tema düzenleyici

Herkese Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ClickMark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 440

ClickMark

TFC Üye
Tepki Skoru
32
1/3
Konu sahibi
Merhaba, ismim Gökhan. Şu anda 33 yaşındayım ve 4 gün sonra 34 yaşında olacağım. Şu anda pek bilinmeyen bir ayakkabı markasında e-ticaret yöneticisi olarak çalışıyorum. Asıl mesleğim ise SEO uzmanlığıdır. Farklı bir sitede görüp geldim girip sadece kontrol etmek için göz attığımda, sitenin tasarımı ve düzeni beni direkt kendine çekti. Oldukça emek verilmiş bir forum olduğunu gördüm. Yazacak çok şey var ama uzatmaya gerek yok. Kısaca, kayıt olmak istedim. Umarım burada güzel bilgiler öğrenirim ve aynı şekilde bilgi paylaşımı yapabilirim.

Konu sahibi
Gökhan bey merhabalar, öncelikle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ben de Tevfik Kayseri'de yaşıyorum ve 6 ay sonra 36 yaşıma gireceğim.

Siteyi beğenmenize çok sevindim, daha da geliştireceğimiz özellikler var. Geçmiş zamanlarda dental sektöründe eTicaret müdürlüğü yapmıştım, çok uzun yıllar oldu. Şimdi oldukça güç diyorlar eTicaret işi için. Kargo maliyeti, pazar yerlerinin komisyonu vs. satıcıya çok fazla kâr bıraktırmıyormuş eskisi gibi, doğru mu?
malesefki evet pazaryerleri çok fazla kar bırakmıyor. biz önümüzdeki hafta satışa başlıcaz. pazaryerlerini kullanmamızın amacı tamamen marka bilinirliği yükseltmek yoksa pazaryerleri üzerinden e-ticaret yapılmaz

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri