Web Analytics

Tema düzenleyici

Herkese merabe :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nisanur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
Merhaba Nisanur, aramıza hoş geldin sefalar getirdin. Umarım güzel vakit geçirir ve kalıcı olursun ailemiz arasında :) kırmadığın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Herkese iyi forumlar dilerim :giggle:

Nisanur hoşgeldin. Umarım uzun soluklu bir yoldaşlığımız olur.

Selamlar. Aranıza bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Nisanur 22 yaşındayım. Teknolojiye oldukça ilgiliyim. Elimden geldiğince yardımcı olmak ve yeni bilgiler edinmek için buradayım.
Merhaba forumumuza hoş geldiniz. Umarım kalıcı olur bu büyüyen topluluğun temel parçası olursun.

Ülkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).

Konu sahibi
Ülkemizde teknoloji ile uğraşan kadın sayısı (aynı şekilde ehliyeti olan kadın sayısı da), gelişmiş ülkelere kıyasla geride. Bu sebeple sizi tebrik ederim ve hoş geldiniz (Türk Telekom kampanya konusundan geldim).
Her ikisi de var bende 💪🏼😅 Teşekkür ediyorum 🙏🏼

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri